5 verschillende gezichtsmaskers met net dat tikkeltje extra

Ik hou van gezichtsmaskers. Het voelt zo verfrissend aan en je kan je huid er makkelijk mee reinigen en verzorgen. Je kunt gezichtsmaskers kopen bij de drogisterij kant-en-klaar kopen, maar je kan ook zelf fruit- en groentemaskers maken. We hebben allemaal wel de basisingrediënten in onze keukenkast staan: olijfolie, honing, eieren, enzovoort. Maar wat als je net dat tikkeltje meer wil? Ik zet even een paar luxueuze gezichtsmaskers voor je op een rijtje.

Gezichtsmasker Diamant
Een heel goed masker voor een ouder wordende huid is een masker met gemalen diamant. Dit gezichtsmasker reinigt de huid sterk en zorgt voor een snelle afvoer van afvalstoffen. Je huid krijgt een jonge, frisse uitstraling dankzij de intense reiniging en voeding.

Gezichtsmasker Goud
Er zijn twee verschillende types gezichtsmasker met 24 karaat goud. UNO Inc, een Japans bedrijf, ontwikkelde een masker waarbij het aangezicht compleet met 24 karaats bladgoud bedekt wordt. Het Zwitserse La Prairie bracht een masker op de markt dat gouddeeltjes bevat. Beide gezichtsmaskers zorgen voor een goede bloedcirculatie en verjonging van de huid. Je huid blijft langer soepen en rimpelvorming wordt afgeremd.

Gezichtsmasker Parels
Parels worden tot poeder gemalen en dan verwerkt in een masker voor het gezicht. Zonnestralen worden gefilterd door de stoffen die parels bevatten en daardoor wordt de veroudering van de huid afgeremd. Je huid houdt versterkt en zal langer vocht vasthouden dankzij de mineralen, aminozuren en eiwitten die aanwezig zijn in parels.

Gezichtsmasker Champagne
Een gezichtsmasker op basis van champagne, druiven en olie zorgt voor de verwijdering van dode huidcellen en het hydrateren van de huid. Ouderdomsvlekjes gaan minder opvallen omdat ze dankzij dit champagne masker zullen verbleken.

Gezichtsmasker Kaviaar
Heerlijk om te eten, maar ook ontzettend gezond om op je huid te smeren. Deze visseneitjes zitten boordevol mineralen, eiwitten en vitaminen. Je huid wordt gestimuleerd om haar cellen te vernieuwen met als resultaat een stevigere huid. Dit masker zou kunnen bijdragen tot het verzachten van lijntjes in het gezicht.

Gezichtsmasker Prijskaartje
Prijzen zijn zeer verschillend van salon tot salon maar je kan toch wel rekenen op een minimum van honderd euro. Een gouden masker kost minstens tweehonderd vijftig euro.


Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *