Categorieën
Online Shop

Adidas online shop Nederland

Adidas performance is het sportmerk van Adidas online shop Nederland dat gespecialiseerd is in hoogwaardige sportkleding. Al sinds 1949 voorziet Adidas Performance in de sportbehoeftes van menig sporter.

Het cult-label en zijn lijn Adidas Performance hebben door de jaren heen wereldkampioenen gesponsord. Adidas Online Shop ontwikkelt met passie uitstekende producten voor uiteenlopende dames categorieën en rust de sporters uit met materialen die ze in de mogelijkheid stellen om het onmogelijke te bereiken.

Hierbij wordt de look van de mode die Adidas creëert goed gewaarborgd in Nederland.

adidasonlineshop

Geschiedenis Adidas

Adidas is het sportmerk dat bij iedere Nederland bekend is. Vanwege zijn bekende 3 strepen logo’s, voor zijn rijke geschiedenis of voor de samenwerkingen met bekende ontwerpers. Adidas werd opgericht in augustus 1949 in Duitsland door Adolf (Adi) Dassler.

Merk Adidas

Het merk Adidas komt van zijn voornaam Adi en de eerste drie letters van zijn achternaam Dassler. Zijn broer begon eveneens een eigen bedrijf genaamd Puma, dat vooral in de begin jaren een grote concurrent was. De geschiedenis begon in de jaren 50 wanneer het merk begint met het ontwerpen van meerdere schoenen voor sporters actief in verschillende sporten, zoals tennis- en hardloopschoenen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.