Amsterdam Fashion Week

Fashion Week AmsterdamWelkom bij het de Fashion Week van Amsterdam Downtown programma, het offline schema/programma van de Amsterdam Fashion Week. Geniet van negen dagen van de mode opwinding: tentoonstellingen, shows, lanceringen, feesten en nog veel, veel meer!

Amsterdam Fashion Week Programma

Alle Amsterdamse Downtown programma’s en evenementen worden georganiseerd in samenwerking met lokale musea, galeries, hotels, ontwerpers, clubs en winkels. Deze editie geven zij enkel speciale aandacht aan de groene hotspots. Je vindt deze naast de normale schema onder: Schedule.

Het Fashion Week Amsterdam programma is dynamisch en kan worden gewijzigd tot het evenement zelf begint. Wij zorgen voor een extra spannende gebeurtenissen van de komende dagen, maar we zullen er voor zorgen dat je niet nog langer moet wachten!

Download Amsterdam Fashion Week App

Fashion Amsterdam AppDownload de Amsterdam Fashion Week app gratis zowel voor Iphone als Android. Dus voor alle alle informatie over de gebeurtenissen, italiaanse modeontwerpers, shows, exclusieve video’s en nog veel meer bij de Amsterdam Fashion Week.

Amsterdam Fashion Week - Nederland
Amsterdam Fashion Week – Nederland

Dit is een musthave app hebben voor allen die de Amsterdam Fashion Week Uptown of Downtown-programma of die wil om te volgen wat er gaande is te bezoeken. Deze app is een locatie gebaseerde applicatie die fungeert als navigator om u naar de locatie van uw keuze tijdens de fashion week.

Contact Amsterdam Fashion Week

Gelieve de contactgegevens controleren voor de verschillende locaties. Voor algemene informatie over de Fashion Week in Amsterdam of deelname kun je contact met hun opnemen via het volgende e-mailadres: downtown@amsterdamfashionweek.com


Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *