Arty Stone: de make-up collectie van Yves Saint Laurent voor deze lente!

Weg met al die electro-kleuren van het voorbije jaar want hier komen de zachte, semi-pastel kleuren van de nieuwe lente/zomer make-up collectie van Yves Saint Laurent. Voor deze Arty Stone collectie haalde Yves Saint Laurent zijn inspiratie uit de kleuren van edelstenen. Het zijn zachte, maar intense kleuren. Daar zit pit in!

Yves Saint Laurent - lippenstift - lente collectie 2013
Yves Saint Laurent – lippenstift – lente collectie 2013

Lloyd Simmonds, Creative Director Make-up Yves Saint Laurent Beauté :”Amethist, roze kwarts, azuriet, jade,… allemaal schitterende stenen en hypnotiserende schoonheden. Als je ze in je handen hebt, voel en zie je hun energie en licht. Deze puurheid was het startpunt voor de nieuwe Lente look 2013.”

Yves Saint Laurent Lipstick: hot, hot, hot!

Ze zijn onweerstaanbaar en revolutionair. Deze nieuwe lippenstift combineert de glans en textuur van een gloss met 24-karaats gouden vlekken. Er zijn vier verleidelijke kleuren op de markt.

Ze geven je lippen een intense glans, die vierentwintig uur meegaat. Jij hoeft je er dus helemaal geen zorgen te maken. De lipstick wordt geleverd met een borstel applicator en dit zorgt er voor dat je met gemak je lippen vlekkeloos kunt stiften. Bovendien smaakt elke lippenstift subtiel naar mango! Fris, hot en sexy!

De lippenstift wordt gekenmerkt door het typische Yves Saint Laurent design: de gouden dop! Als je op zoek bent naar een nieuwe, verleidelijke lippenstift zijn deze vier zeker aan te raden.

Hippe Yves Saint Laurent kleuren 2013

51 Golden Shelle
52 Golden Pebble
53 Golden Pearl
54 Golden Sand


Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *