Bershka Online Shop

De Bershka online shop Nederland kenmerkt zich als een jong en gewaagd kledingmerk. Altijd op de hoogte van de laatste fashiontrends. Het merk Bershka is in 1998 ontstaan als een nieuw merk van de Inditex Groep.

Met een geheel nieuw concept is Bershka online shop voor jonge, geïnteresseerde doelgroep die op de hoogte is van de nieuwste trends. Bershka online shop is het adres voor de laatste hippe trends. In nog geen twee jaar tijd meer dan 100 vestigingen bereikt, dit om het merk Bershka te verstevigen.

Na 13 jaar heeft Bershka online shop meer dan 750 winkels in wel 54 landen ook Nederland. De winkels van Bershka onderscheiden zich wereldwijd door de strategische ligging en netjes uitziende architectuur. De vestigingen zijn omgetoverd in moderne ruimten, groot en met een verzorgde uitstraling, van de etalages tot aan de opstelling van de kleding.

Bershka kiest in elke stad de beste winkelgebieden en vestigt zich op prominente plekken van de voornaamste winkelcentra. Ook de muziek, beeldschermen, video’s, moderne vormgeving, modekleuren, designmeubels, de nieuwste trends in verlichting… al deze ingrediënten veranderen een winkel van Bershka online shop in een Shopping experience.


Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Eén reactie op “Bershka Online Shop”

  1. sklep internetowy avatar

    Wow, fantastic blog format! How lengthy have you been running a blog for?

    you made blogging look easy. The full glance of your site
    is magnificent, as neatly as the content material!
    You can see similar here sklep online

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *