Bjorn Borg Online Shop

Bjorn Borg Online ShopBjorn Borg is een Zweeds merk. Bjorn Borg online shop staat vooral bekend om het ondergoed dat het merk voorbrengt. Ook zijn er de laatste jaren enkele producten aan de collectie toegevoegd.

Naast de sportieve boxers en singlets van goede kwaliteiten bestaat het assortiment van Bjorn Borg online shop tegenwoordig ook uit sportkleding, T-shirts, zwemkleding en schoenen.

Voor kinderen beperkt het merk zich toch voornamelijk tot het ondergoed. Heren- en damesondergoed.

Bjorn Borg Heren

Bij de Bjorn Borg heren online shop zijn vooral de heren actief op het gebied van de sportieve boxers in allerlei vrolijke kleuren die erg populair zijn.

Iedereen kent bij de tieners wel het straatbeeld van een afgezakte spijkerbroek die een boxer prijsgeeft waarop de naam Bjorn Borg prijkt. Misschien nu nog steeds wel 🙂

Het merk Bjorn Borg is een beetje een statussymbool geworden. Zelfs in zwembaden zie je dit terug. Waar jongens voorheen een zwembroek aan hadden met hierover een modieus short, heeft de zwembroek in veel gevallen plaats moeten maken voor een Bjorn Borg onderbroek. Deze zijn overigens te koop in de Bjorn Borg online shop.

De boxershorts van Bjorn Borg heren zijn verkrijgbaar in allerlei verschillende kleuren en designs. Je kunt gaan voor de één kleur boxershort, maar ook zijn er boxershorts met allerlei verschillende drukke prints en felle kleuren.

Deze boxershorts zijn per stuk verkrijgbaar in de Bjorn Borg online shop voor een prijs van rond de 16 euro. Ook is het mogelijk om van sommige modellen een multi-pack te kopen, waarbij er twee boxers in één pakketje zitten. De prijs per set valt dan iets lager uit. Meestal rond de 25 euro.

Naast de boxers zijn er tevens een aantal leuke t-shirts van Bjorn Borg voor heren.

Bjorn Borg Dames

Ook Bjorn Borg heeft een dames collectie. De Bjorn Borg dames online shop bestaat voornamelijk uit ondergoed. Dezelfde prints en designs als bij de jongens komen vaak ook terug bij het ondergoed van de dames, vaak wel in wat aangepaste kleuren zoals roze, paars en lila.

Waar er voor de heren de boxershorts zijn, zijn er voor de dames de Bjorn Borg minishorts. Ook kent de collectie van Bjorn Borg voor de dames een aantal lange onderbroeken. Bij alle onderbroeken prijkt natuurlijk weer de naam Bjorn Borg aan de bovenkant. In de huidige collectie van Bjorn Borg valt voor de dames geen t-shirt te ontdekken.

Wel zijn er enkele sokken in bekende vrolijke kleuren te koop bij Bjorn Borg online shop voor dames.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *