Cindy Crawford Ontwerpt Nieuwe Collectie voor C&A

Cindy CrawfordCindy Crawford gaat werken voor de Nederlandse Modewinkel C&A. Het supermodel krijgt eigen kledingcollectie bij C&A. De nieuwe kleding collectie gaat Cindy Crawford C&A heten. Ze zegt dat de nieuwe collectie bestaat uit draagbare, comfortabele kleding die elke vrouw kan dragen. Denk dan bijvoorbeeld aan o.a. blazers, vesten, broeken en jacks in totaal 31 kledingstukken voor bodemprijzen.

Beter gezegt, genoeg nieuwe mode om je van top tot teen voor een klein bedrag in een heuse Cindy Crawford C&A collecite te hullen. De modecollectie is samengesteld uit drie verschillende lijnen:

  • Een natuurlijke lijn met veel aardetinten.
  • Een glamrock lijn met kleuren als kobaltblauw en zwart.
  • Een tijdloze lijn met grijs en zwart.

Het is zeker niet de eerste keer dat Cindy Crawford met een Europese winkel in zee gaat. Want ze heeft al eerder een schoenencollectie ontworpen voor de Nederlandse Van Haren.

Toch is de nieuwe collectie voor C&A haar grote droom. Want tijdens de persconferentie zei ze altijd al een eigen collectie heeft willen ontwerpen voor de C&A en is dan ook erg blij met de kans die de modewinkel C&A haar geeft.

Elke vrouw wil stralen, zo ook Cindy Crawford. Of ze nu haar kinderen naar school brengt, een dag op kantoor zit of een uit eten met haar man gaat. Voor bijna alle hedendaags kleding kun je dus straks naar de C&A winkel. Dus wacht niet en begin met Online Shoppen bij C&A


Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *