D is for Dazzle meer dan 10.000 abonnees op YouTube (+video)

D is for Dazzle YouTube
Diana van D is for Dazzle blogspot heeft al méér dan 10.000 abonnees op YouTube, nu ik dit schrijf heeft zij er 11.844 met méér dan 1.000.000 videoweergaven. Het is ongelooflijk zegt ze zelf.. bekijk de video zou ik zeggen.

Diana is een 18 jarige (video) blogger uit Nederland en ze schrijft ook over beauty, fashion, lifestyle en nog veel meer dingen die ze leuk vind!

Welke producten koop ik nog een keer?

Sinds kort maakt zij ook nieuwe videos over ‘opgemaakt‘, bekijk hieronder haar eerste Opgemaakt #1 video serie. Ze noemt de video serie ‘opgemaakt’ omdat je na het gebruik van een product kunt zeggen of het waard is om opnieuw gekocht te worden etc..

Waarom lege verpakkingen? Op deze manier weet je wel precies wat wel of niet fijn is, welke producten het waard zijn om opnieuw te kopen, etc.. slim 😉 en heel gaaf!

Al met al kun je zeggen dat ze goed bezig is op internet, om van haar hobby haar werk te maken? Het kan tegenwoordig maar zo..

Wat zou jij het liefste willen worden? Hier moet je dan ook van kunnen leven.. Laat een reactie achter en vertel wat jij wil worden of misschien al bent, ik ben benieuwd.

“En Marloes, wat wil jij voor werk doen dan?”

Ik zou graag willen werken als internet marketeer, dus dat ik geld verdien via de computer of via internet hoe je dat ook maar wilt noemen.

XoXo

Marloes


Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *