Dr Murad Tips

Met deze Dr Murad tips kun je je klaarstomen voor de zomer. De populaire dermatoloog heeft nog meer tips en trucs voor een fantastisch strandlijf in petto.

Doutzen Kroes, eat your heart out.

Cellulite Tips

Dr Murad toch nog met een paar anti cellulite tips die het proberen waard zijn.

De eerste: eet meer eieren. Cellulite ontstaat doordat in een verzwakte huid je bindweefsel ’t vet niet langer op z’n plek kan houden. Het gaat dan op verschillende plaatsen in je huid zitten en dit zorgt vervolgens voor cellulite.

De Voeding Tips

Nieuwe, sterke cellen bouwen. Dit doe je door voedsel te eten waarin lecithine zit. Denk aan: soja, eieren, spinazie, pinda’s, appels, bloemkool en aardappelen. Nog een schepje erbovenop doen? Gooi dan ook producten als Aloë Vera, basilicum, cederhout, tijgerkruid, venkel, gember, grapefruit, druivenpitten, munt, granaatappel en allerlei soorten thee in je mandje.

Heb jij meer Voeding Tips? Laat dan een reactie achter op dit blog, leuk!

Striae Tips

Nog zo’n fijn verschijnsel. Stria Tips – Gelukkig kun je ook hier het nodige tegen doen. Het meest effectieve is volgens Dr Murad tips een goede peeling op een droge huid (dus niet onder de douche).

Dr Murad Tips Gebruik een body brush of exfoliërende handschoenen en verwijder zo door middel van ronddraaiende bewegingen dode en stervende cellen. Bovendien verhoog je zo de bloedstroom naar de ‘getroffen gebieden’ en stimuleer je je lichaam om giftige stoffen snel uit je lichaam weg te bonjouren.

Dr Murad Tips

Jiggle that fat Tips

Dr Murad tips – Cliché, maar wel waar. Gezonde vetten zijn key. Ga dus voor producten als lijnzaadolie, olijfolie, verschillende zaden en koudwater vissen (denk aan: zwarte kabeljauw en zalm). De vetten in deze voedingsmiddelen trekken water aan waardoor gedehydrateerde cellen zich herstellen en toekomstige uitdroging tegengaan. Dit is belangrijk, omdat zogenoemde ‘waterdichte cellen’ een algehele betere gezondheid van de huid stimuleren. Hierdoor is de beschadiging van de huid vele malen minder en ontstaat er dus minder snel cellulite. Ook ga je zo een slappe huid tegen.

Rekken en Strekken Tips

Het is niet voor niets dat yoga-fanaat Jennifer Aniston een vlekkeloos lijf heeft. Dr Murad Rekken en Strekken Tips – Flexibel zijn zorgt er namelijk voor dat je cellen veel gezonder blijven. Een goed partijtje rekken en strekken zorgt er dus voor dat cellulite minder kans krijgt. Een tripje naar de sportschool zo nu en dan kan natuurlijk ook geen kwaad.


Geplaatst

in

door

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *