Je eigen fashion blog starten in 10 simpele stappen!

Ik dit artikel ga ik je uitleggen hoe ook jij in 4 simpele stappen je eigen fashion blog kunt starten met behulp van WordPress. Dus helemaal je eigen plekje op internet in 15 minuten!

Voordat we een eigen fashion website maken met WordPress, hebben we een domeinnaam en hosting nodig. Hier gaan straks ons eigen fashion blog op installeren.

Domeinnaam en Hosting

Als eerste hebben we een domeinnaam en hosting nodig, dat hebben we nodig voor onze eigen fashion blog. In dit stappenplan gebruiken we als voorbeeld domeinnaam FashionMobile.nl, onthou deze domeinnaam goed, want hier komt straks onze WordPress website (fashion blog) op te staan.

Tip: WordPress automatisch installeren
Ik raad je aan om een hostingbedrijf te kiezen waar je automatisch WordPress kunt installeren. Dat bespaard je een hoop werk. Zelf zit ik bij 123-webhost.nl met hun software kan ik binnen 10 minuten een eigen WordPress website maken.

Bekijk de video hieronder maar eens..

WordPress thema installeren

Oke als het goed is heb je een leuke domeinnaam gevonden, wij hebben dus gekozen voor de domeinnaam FashionMobile.nl In de video laat ik je zien hoe je met een paar simpele muisklikken een WordPress website (fashion blog) kunt maken.

— VIDEO —

WordPress

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *