Categorie: Fashion Beauty Interviews

 • Interview Laura Vissers: Beauty Addicts

  Wie is Laura Vissers? De 24-jarige eigenaresse van Beauty Addicts, communicatiedeskundige en gek op beauty, mode, tijdschriften, koken, series en films. Wanneer en hoe ben je ooit begonnen? Ik ben Beauty Addicts gestart in november 2009, nu dus bijna 4 jaar geleden. In het begin was het alleen mijn hobby. Ik wilde graag mijn twee […]

 • Interview Patty Beekwilder: Pretty Beauty Land

  Wie is Patty Beekwilder? Eigenaresse van Pretty Beauty Land, een blog waar ik dagelijks met veel plezier aan werk. Ik ben 22 zomers jong, geniet volop van iedere dag en doe waar ik zin in heb. Verder ben ik dol op mijn paard, sushi en cocktails drinken met mijn vriendinnen. Wanneer en hoe ben je […]

 • Interview Femke Vrieswijk: Femketje

  Wie is Femke Vrieswijk? Femke eigenaar van Femketje en is een 22 lentes jonge HBO Social Work afgestudeerde beauty blogger uit het altijd zonnige Zeeland die gek is op nagellak, glitter, roze, katten en portretfotografie. Wanneer en hoe ben je ooit begonnen met Femketje? Ik ben in oktober 2010 begonnen met mijn beauty blog> Femketje […]

 • Interview Mick van den Heuvel: BeautyMan

  Wie is Mick van den Heuvel? Mick is eigenaar van Beauty Man, 19 jaar en naast het runnen van zijn beauty blog BeautyMan zit hij nog op school in zijn laatste jaar van het MBO. Wanneer en hoe ben je ooit begonnen? Ik ben begonnen met mijn website vanaf maart 2013. Ik zag op televisie […]

 • Interview Nancy Geurden: Glamouristagirl

  Wie is Nancy Geurden? Eigenaar van Glamouristagirl en een altijd vrolijke aan beauty verslaafde moeder, en ze is echt al heel haar leven bezig met beauty. Wanneer en hoe ben je ooit begonnen? Ik ben vorig jaar in november begonnen, na heel lang twijfelen. Uiteindelijk besloot ik toch de stoute schoenen aan te trekken en […]