Categorieën
Fashion Beauty Interviews

Interview Laura Vissers: Beauty Addicts

Wie is Laura Vissers? De 24-jarige eigenaresse van Beauty Addicts, communicatiedeskundige en gek op beauty, mode, tijdschriften, koken, series en films.

Wanneer en hoe ben je ooit begonnen?
Ik ben Beauty Addicts gestart in november 2009, nu dus bijna 4 jaar geleden. In het begin was het alleen mijn hobby. Ik wilde graag mijn twee liefdes, taal en beauty, combineren en daarom begon ik Beauty Addicts. Het is mijn plekje op het web waar ik mijn ei kwijt kan over datgene dat ik leuk vind: beauty. Inmiddels is Beauty Addicts uitgegroeid tot mijn eigen onderneming. Dat had ik echt nooit gedacht! Wat is er leuker dan van je hobby je werk te maken?

Kun je wat meer vertellen over de naam van je website?
De naam Beauty Addicts slaat niet alleen op mijzelf (ik hou van beauty en make-up en ben dus een zogenoemde ‘beauty addict’) maar ook op mijn bezoekers die vaak, net als ik, ook helemaal gek zijn van beauty.

Wat worden de trends in jouw vakgebied? (komende 6 maand)
De nagellak sets waarmee je zelf thuis gel nagellak kunt aanbrengen, vliegen je haast om de oren. Het werkt heel gemakkelijk en je zal merken dat je er steeds beter in wordt. Een bezoekje aan de nagel styliste voor gel nagellak is eigenlijk niet meer nodig.

Qua oogschaduw zien we heel veel metallic kleuren. In het najaar zijn dat vooral de bruintinten, donkergroen en bordeauxrood.

De ombre trend die we dit voorjaar in het haar zagen, is nu overgeslagen naar de lippen. Een kleurverloop aanbrengen op de lippen dus, waarbij je lippen ook gelijk voller lijken. Begin met een lipliner, vervaag deze lichtjes naar binnen en breng in het midden van je lippen een lipstickkleur aan die nét iets lichter is dan de kleur van de lipliner. Zo lijken je lippen optisch voller!

Wat was tot nu toe je grootste succes?
Een moeilijke vraag! Ik vond het geweldig dat in vorig jaar op persreis ben geweest naar La Coruna in Spanje. Ik voelde me vereert dat ik mee mocht! Onlangs heb ik ook in een Duits tijdschrift gestaan, dat vond ik ook erg gaaf. Verder ben ik nog altijd erg blij dat de bezoekersaantallen maar blijven groeien. Dat is voor mij een bevestiging dat ik het goed doe.

Waar koop jij je fashion en beauty producten online?
Veel beauty producten koop ik eigenlijk niet zo vaak online maar vrijwel altijd gewoon in de winkel. Behalve limited editions van MAC, als ik daar producten graag van wil hebben, bestel ik ze wel online omdat MAC hier niet echt in de buurt zit. Kleding daarentegen koop ik heel vaak online. Meestal bij H&M en schoenen via Sarenza.

Wat zijn je grootste doelen in de komende 5 jaar?
Ik hoop van Beauty Addicts mijn fulltime baan te kunnen maken, in plaats van parttime wat ik nu doe. Misschien in combinatie met een webshop. Dat lijkt me wel een mooi doel om voor ogen te houden.

Wat was tot nu toe je grootste uitdaging?
Binnenkort ga ik een tv-item doen voor een regionale omroep. Daarvoor ben ik nu al bezig met de voorbereidingen en dat is wel een enorme uitdaging!

Wat is je favoriete beauty of fashion webshop?
Beauty spulletjes zoals nail art tools en dergelijken koop ik meestal via eBay. Mijn favoriete fashion webshop is H&M.

Wat is het beste advies dat je ooit kreeg?
Doe wat je leuk vindt en waar je goed in bent, dan hoef je geen dag van je leven te werken.

Wat is je gouden tip voor alle lezers van Falala.nl?
Ik zou mijn beste advies graag door willen geven aan de lezers van Falala. Dus doe wat je leuk vind, waar je goed in bent en laat niemand je wijs maken dat je iets niet kunt!

Beauty & Fashion interview gegeven door Laura Vissers en Coen Olde Bijvank van Falala.nl – Fashion & Beauty (interviews).

© 2013 – 2017 disclaimer: Niks uit dit interview mag worden gekopieerd zonder schriftelijke toestemming Falala Nederland.

Beauty Addicts Laura

Laura Vissers
Website: BeautyAddicts.nl

Categorieën
Fashion Beauty Interviews

Interview Patty Beekwilder: Pretty Beauty Land

Wie is Patty Beekwilder? Eigenaresse van Pretty Beauty Land, een blog waar ik dagelijks met veel plezier aan werk. Ik ben 22 zomers jong, geniet volop van iedere dag en doe waar ik zin in heb. Verder ben ik dol op mijn paard, sushi en cocktails drinken met mijn vriendinnen.

Wanneer en hoe ben je ooit begonnen?
3 jaar geleden ben ik begonnen met bloggen, omdat ik thuis kwam te zitten met chronische vermoeidheid. Om te voorkomen dat ik me ging vervelen besloot ik om een blog te beginnen. Ik ben namelijk altijd al dol geweest op schrijven en make-up. 1+1=2

Kun je wat meer vertellen over de naam van je website?
Haha, de naam van mijn blog heeft eigenlijk geen betekenis. Ik was gewoon aan het brainstormen over een naam en ik vond dat dit wel leuk klonk. Nooit verwacht dat m’n blog door zoveel meiden gelezen zou worden en dat ik deze vraag ook vaker zou horen.

Wat worden de trends in jouw vakgebied? (komende 6 maand)
Met de kerst in aantocht komen er weer geweldige make-up collecties in de winkels. Deze winter gaan we veel metallic tinten qua oogschaduw zien en ook komen kersenrode lippen weer helemaal terug, yay!

Wat was tot nu toe je grootste succes?
Ik heb niet echt één groot succes. Maar ik voel me wel iedere dag dol gelukkig door alle gave dingen die ik mee maak door mijn blog.

Waar koop jij je fashion en beauty producten online?
Ik heb eigenlijk niet één vaste webshop. Ik koop toch vaak weer bij een andere webshop. Maar ik heb al meerdere keren bij Boozy shop make-up producten besteld en voor heerlijke body producten ga ik altijd naar The Beauty Bakery. Fashion shoppen doe ik niet zoveel online, maar als ik dat doe, dan doe ik dat bij Zo You.

Wat zijn je grootste doelen in de komende 5 jaar?
Lekker doorgaan zoals ik nu bezig ben. Genieten van ieder artikel dat ik schrijf en hopen dat mijn bezoekers aantallen iedere maand blijven stijgen.

Wat was tot nu toe je grootste uitdaging?
Mijn hele blog is één grote uitdaging. Ik had al nooit verwacht dat er zoveel meiden mijn blog zouden lezen. Het is ook geweldig om te zien dat je vaste bezoekers krijgt die dagelijks terug komen.

Wat is je favoriete beauty of fashion webshop?
Voor beauty The Beauty Bakery en voor fashion Zo You.

Wat is het beste advies dat je ooit kreeg?
Doen waar je zin in hebt en al je dromen najagen. En dat is precies wat ik aan het doen ben.

Wat is je gouden tip voor alle lezers van Falala.nl?
Je kunt alles bereiken, zolang je er zelf maar in geloofd. Laat je door niemand tegenhouden en jaag je dromen na. Het is jouw leven en jij bepaald wat je ermee gaat doen.

Beauty & Fashion interview gegeven door Patty Beekwilder en Coen Olde Bijvank van Falala.nl – Fashion & Beauty (interviews).

© 2013 – 2017 disclaimer: Niks uit dit interview mag worden gekopieerd zonder schriftelijke toestemming Falala Nederland.

Patty Beekwilder - Pretty Beauty Land

Patty Beekwilder
Website: www.prettybeautyland.nl

Categorieën
Fashion Beauty Interviews

Interview Femke Vrieswijk: Femketje

Wie is Femke Vrieswijk? Femke eigenaar van Femketje en is een 22 lentes jonge HBO Social Work afgestudeerde beauty blogger uit het altijd zonnige Zeeland die gek is op nagellak, glitter, roze, katten en portretfotografie.

Wanneer en hoe ben je ooit begonnen met Femketje?
Ik ben in oktober 2010 begonnen met mijn beauty blog> Femketje maar heb sinds mijn 15e al veel fotografiewerk (voor en achter de camera) en MUA werk gedaan wat eigenlijk wel leidde tot het starten van een blog. Ik ben heel simpel begonnen via blogger maar ben al snel overgestapt op WordPress en een eigen domein waarbij ik alles onder eigen beheer houd.

Kun je wat meer vertellen over de naam van je website?
Femketje.nl is vernoemd naar mij. Iedereen, al is het op YouTube, Deviant Art, Twitter of Instagram kent mij als Femketje. Het is mijn brand-name om het zo maar te zeggen. Femke Vrieswijk staat gelijk aan Femketje en andersom. Mijn blog is echt mijn project waar geen einde aan lijkt te komen en dat is maar goed ook want ik ben gek op bloggen over beauty en alles wat mij verder als persoon bezighoudt.

Wat worden de trends in jouw vakgebied? (komende 6 maand)
In het najaar komt de romantische barok stijl weer terug wat zich vooral uit in paarse ooglooks en vampy donkere lippen. Met een bijpassende bleke huid ben ik al gezegend maar deze stijl is echt voor iedereen weggelegd die van een classy rode lip of een donkere smokey eye houdt. Ook zijn de wat vollere wenkbrauwen nog steeds in. En waarom ook niet, volle dikke wenkbrauwen geven een jongere oogopslag en wie wil er niet net wat jonger lijken dan je echte leeftijd?

Wat was tot nu toe je grootste succes?
Dat mijn blog door mijn eigen inzet steeds wat groter wordt. Het is niet echt 1 moment waarvan ik dacht “wow, dit is amazing”, maar ik heb elke dag een succesje als leuke en lieve bezoekers me mailtjes sturen en awesome comments achterlaten op mijn artikelen.

Waar koop jij je fashion en beauty producten online?
Ik bestel veel via ebay omdat dat vaak toch net iets goedkoper is. Wel ben ik gek op bijvoorbeeld Prettypolish voor nagellak collecties en is Boozyshop.nl ook wel een shop waar ik graag rondsnuffel.

Wat zijn je grootste doelen in de komende 5 jaar?
Mijn blog groter te laten groeien door middel van doorzettingsvermogen en lol hebben in je werk. Het zou echt awesome zijn om er fulltime te kunnen werken als beauty blogger en er geen andere normale baan bij te hoeven draaien, maar dat is voor nu nog een mooie droom die misschien over een aantal jaar wel werkelijkheid zou kunnen worden.

Wat was tot nu toe je grootste uitdaging?
Mijn eigen site beheren, al die codes e.d. zijn niet echt iets waar ik ontzettend veel vanaf weet maar vriendlief is daar expert in!

Wat is je favoriete beauty of fashion webshop?
Boozyshop en Ebay natuurlijk!

Wat is het beste advies dat je ooit kreeg?
Less is more. Mijn moeder heeft me altijd erg vrij gelaten in het spelen met make-up toen ik klein was en droeg zelf eigenlijk nooit iets. Ze word eind dit jaar alweer 59 maar ziet er veel jonger uit doordat ze niet altijd bergen make-up en andere dingen op haar huid smeerde!

Wat is je gouden tip voor alle lezers van Falala.nl?
Mijn gouden tip is om jezelf te blijven, no matter what anderen van je denken of zeggen. Jij moet met jezelf in jouw leven het beste er van zien te maken en niemand heeft daar iets over te zeggen behalve jijzelf!

Interview gegeven door Femke Vrieswijk en Coen Olde Bijvank van Falala.nl – Fashion & Beauty (interviews).

© 2013 – 2017 disclaimer: Niks uit dit interview mag worden gekopieerd zonder schriftelijke toestemming Falala Nederland.


Website: femketje.nl