Fashioncheque Modecadeaubon

Fashioncheque KopenFashioncheque.nl online is de landelijke modecadeaubon van Nederland waarmee je op een leuke en persoonlijke manier fashion cadeau kunt geven en krijgen. Van avondkleding tot jeans en van accessoires tot schoenen.

Fashioncheque is er voor iedere maat en smaak.

Fashioncheque is in meerdere keren te besteden tot het tegoed op is. De giftcard wordt geaccepteerd door boetieks, kleine en grote ketens in ieder segment.

Fashioncheque wordt verkocht bij aangesloten modewinkels, PostNL Postkantoren, Primera en de webshop.

Waar kan ik Fashioncheque kopen?

Fashion cheque is te koop bij aangesloten modewinkels, alle PostNL Postkantoren, alle vestigingen van Primera en via de webshop op deze site. In de Shopfinder is te zien welke modewinkels de Fashioncheque ook verkopen.

Waar kan ik Fashioncheque inwisselen?

Fashioncheque wordt geaccepteerd door duizenden modewinkels door het hele land. Als je in de Shopfinder hiernaast een postcode of plaatsnaam invult, krijg je een overzicht van de modewinkels in de omgeving.

Hoe kan ik het saldo van mijn Modecheque opvragen?

Je kunt het kaartnummer invullen in de Saldochecker om het saldo op te vragen.

Een winkel wilde mijn fashioncheque niet innemen terwijl hij wel staat vermeld op de shopfinder. Hoe kan dit?

Recent heeft de brancheorganisatie voor de mode, het CBW-Mitex, besloten haar leden aan te melden bij Fashioncheque.

Modewinkels die lid zijn van CBW-MITEX hebben een informatiepakket ontvangen met een instructie hoe zij fashioncheques kunnen accepteren. Ons is bekend dat enkele leden het informatiepakket niet hebben ontvangen of niet hebben gecommuniceerd met hun medewerkers.

Daarnaast besluit een enkel lid alsnog om de Fashioncheque.nl niet in te nemen, zonder dit aan ons door te geven. Mocht je een winkel tegenkomen waar dit het geval is dan horen wij dit graag zodat wij contact op kunnen nemen met de winkel om duidelijkheid te verschaffen. Je kunt dit aan ons doorgeven via het contactformulier.


Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *