Fashiontrend Puntschoenen

Puntschoenen Fashion Trend 2012Puntschoenen zijn van af nu een Fashion Trend dat is een feit! Het duurde even voordat de puntschoenen trend naar Nederland overwaaide maar ze zijn er!

Deze stappers zijn dé fashion trend op schoenengebied deze herfst/winter 2012/2013 een mega hit op de catwalk. Verruil je comfy heels met ronde neus komend seizoen voor deze ultra fashionable Puntschoenen. Stijl boven alles.

PUNTSCHOENEN MET METALLIC PUNT

De puntschoenen zijn dit seizoen in alle soorten en maten. Dat was voorheen wel anders. Laarsjes, brogues, hooggehakt en lekker plat. Maar wat ons toch wel recht in het fashion-hart raakt zijn de two-tone punt-schoenen met metallic neuzen. Louis Vuitton showde ze afgelopen zomer en we waren verkocht. Wat een plaatjes!

Puntschoenen met metallic puntGoed voor je portemonnee, want je kunt ze nu ook goedkoper vinden bij Zalando. Punt-schoenen combineren perfect met een all-over printed pants, een basic top en matchy metallic clutch. Super klassiek en on-trend zijn de punt pumps met bescheiden hakje.

Of met een lerenrokje kan ooit geen kwaad. Zie hier Amsterdam Fashion Week!

CATWALK PUNTSCHOENEN

De puntschoenen zien we terug in vrijwel alle shows en in veel verschillende stijlen. Dsquared2 liet punt schoenen zien in een klassiek Engelse stijl, Marni ging voor de power look en Hussain Chalayan voor chic en elegant. Wat is jouw favoriet? Ga jij voor de punt schoenen komende herfst/winter 2012/2013? Meer puntschoenen vind je bij deze online winkels.


Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *