Geld verdienen met fashion bloggen

Veel meisjes beginnen met bloggen omdat ze het leuk vinden. Vaak wordt er ook een gratis blog aangemaakt op blogger.com. Allemaal heel begrijpelijk, maar wat is er leuker dan dat je geld kunt verdienen met het bloggen over fashion.

De vraag die jij je nu waarschijnlijk afvraagt is; maar hoe werkt dat dan Geld verdienen met bloggen? Dat ga ik je nu proberen zo goed mogelijk uit te leggen.

Ik heb een paar dagen terug een artikel geschreven over – Waar kopen jullie kleding online? – in dit artikel vroeg ik mijn lezers, waar zij hun kleding online kopen omdat er tegenwoordig zoveel fashion webshops bestaan. In het artikel kon je ook lezen dat ik wel eens wat kleding kocht bij Zalando Outlet. De link in het artikel was klikbaar net zoals die nu is.

Geld verdienen met Fashion

Geld verdienen met Affiliate Marketing

Het is niet zomaar een link.. het is een affiliate link. Als mensen via deze link een aankoop zouden doen, dan krijg ik +8% commissie uitbetaald over het gehele aankoopbedrag. Dit kun je zien als beloning.

Voorbeeld: Stel ‘Miep’ koopt voor 60,- euro aan outlet kleding dan krijg ik als fashion blogger hier 8% van en dat is 8 x 0,60 eurocent = 4,80 euro. En dat met het bloggen over fashion, dat is toch fantastisch.

Ook kun je geld verdienen met banners, dat is precies zelfde alleen is het dan een afbeelding, zie het voorbeeld hieronder:

GLOSSYBOX Nederland

De Glossybox werkt op basis van leads, dat wil zeggen dat ik per aangebrachte klant betaald krijg.

Voorbeeld: Jij zou bewijze van spreken klikken op de bovenstaande banner en een abonnement nemen op de Glossybox dan krijg ik daar 5,- euro voor.

Wil jij ook geld verdienen met bloggen over fashion, meld je dan eerst aan bij de volgende affiliate netwerken:

Ook is het verstandig dat je een eigen domeinnaam (bv: www.xfashion.nl) gaat registreren en daar een eigen website op gaat zetten. Op blogger.com schrijf je eigenlijk content (artikelen) voor blogger.com en je weet nooit of deze blijft bestaan.

Met je eigen domeinnaam is dat natuurlijk anders, jij bepaald wat er gebeurd en daarbij heb je veel meer mogelijkheden.

Tegenwoordig kun je website vrij eenvoudig maken met WordPress. Ik heb hier ook nog een gratis cursus over gevonden op internet:

Gratis website maken met WordPress

Mocht je zelf dit niet zien zitten, dan kun je ook een website laten maken zoals deze: TheFashionBlog.nl (voorbeeld website) ik heb dit namelijk ook laten doen.

Kosten website laten maken

Eigen website laten makenDe kosten voor zo’n website zijn als volgt:

 • Domeinnaam 10,- euro per jaar
 • Hostingkosten 40,- euro per jaar
 • Website eenmalig 147,- euro

In totaal kost dit 197,- euro de eerste keer en daarna slecht 50,- euro per jaar. Dat is nog geen 5,- euro per maand!

De jonge man die de websites maakt, legt ook alles uit in video tutorials, mocht je iets niet snappen dan maakt hij er een video tutorial over zodat jij het wel snapt. Deze service is gratis inbegrepen.

Als de website eenmaal staat, dan krijg je een login en een wachtwoord waarnaar jij alleen nog maar blogberichten hoeft te plaatsten, door simpel weg ‘nieuw bericht’ te klikken. Ook pagina’s aan maken, foto’s of afbeeldingen toevoegen gaat allemaal heel makkelijk.

Heb je na het lezen van dit artikel nog vragen, dan kun je deze stellen door een reactie achter te laten.


Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Eén reactie op “Geld verdienen met fashion bloggen”

 1. najlepszy sklep avatar

  Wow, incredible weblog layout! How long have you been blogging for?
  you made blogging look easy. The full look of
  your site is great, let alone the content material!
  You can see similar here ecommerce

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *