Green Active Plus

Afvallen met Green Active Plus? Lees hier alle ervaringen en reviews over Green Active Plus. Bestel tijdelijk een gratis proefpakket. Green Active Plus is de afslanksensatie van 2013.

Ervaringen Green Active Plus
Net het laatste duwtje
Ik ben al een tijdje aan het lijnen. Ik ging gezonder eten, snoepte niet meer en ben meer gaan bewegen. De eerste 3 weken raakte ik ook echt kilo’s kwijt, maar toen stagneerde het en bleef de weegschaal op 70 kg staan. Ik wilde zo graag nog 3 kilo afvallen. Dit is me nu toch gelukt met Green Active Plus! Wat een geweldig product!
Margareth, 29 jaar, Rotterdam

Green-Active-Plus

Eindelijk resultaat!
Sinds ik in de overgang ben, ben ik wat zwaarder geworden. Ik wilde deze kilo’s graag weer kwijt maar dit viel niet mee. Ik slik nu 4 weken iedere dag 1 Green Active Plus tablet en eindelijk is het me gelukt om die kilo’s kwijt te raken!
Gerda, 57 jaar, Nijmegen

nog een review over Green Active Plus

Geen hongergevoel
Ik had op internet gelezen hoe gezond zeewier is en wat met name de Fucus Vesiculosus voor je gezondheid kan doen. Dus heb ik de Green Active Plus besteld. Ik gebruik het nu 2 maanden en ben 6 kilo afgevallen en dat zonder hongergevoel. Ik hoef niet meer af te vallen, maar blijf de tabletten toch innemen, want ik voel me er super bij!
Nathalie, 38 jaar, Leiden

afslanken met green active plus

Zeewier – Green Active Plus

“Toekomstvoedsel”
Willem Brandenburg van de Universiteit ­Wageningen spreekt vol lof over zeewier. “Zeewier is het voedsel van de toekomst. Het bevat veel goede eiwitten.”

“Zeewier de nieuwe hype”
Kok Pierre Wind denkt dat we de komende jaren massaal aan het zeewier gaan. “Ik weet zeker dat het in 2013 of 2014 een enorme trend gaat worden.”
bron: editie.nl

Green Active Plus – Afvallen informatie
Beperkt de eetlust
Vermindert vetopname
Stimuleert de stofwisseling
Vermindert cellulitis
Werkt zuiverend

afslanken met green active plus

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *