Haartips voor Lang Haar en Kort Haar

HaartipsDeze haartips zijn voor lang en kort haar. Je haar wassen voor mooie, gezonde haren vragen een goede haarverzorging. Als je jouw haartype weet dan kan je de geschikte shampoo kopen voor jouw haar. Daarbij kun onze haartips gebruiken die wij hieronder uitleggen.

Haartips Lang haar en Kort Haar

Haartip 1
Niet met te heet water wassen, daar droogt je haar en vooral je haarpunten van uit.

Haartip 2
Altijd je haar eerst drijfnat maken voordat je de shampoo erover verdeelt. De shampoo’s van vandaag de dag heel effectief, dus gebruik niet teveel. Bovendien maakt teveel shampoo het haar niet schoner.

Haartip 3
Masseer de shampoo een beetje schuimend tussen je handen zodat hij makkelijker te verdelen is.

Haartip 4
Shampoo al aanbrengen rond het hoofd en masseer de hoofdhuid zachtjes. Het haar rond je gezicht en in je nek is vaak het meest aan een wasbeurt toe, dus was deze plaatsen goed.

Haartip 5
Lang haar? Vouw het dan niet dubbel tegen je achterhoofd om ook eens stevig over de punten te wrijven! Je haarpunten zijn vaak niet stevig en niet bestand tegen deze hardhandige aanpak!

Haartip 6
Uitspoelen van het haar duurt langer dan het wassen zelf. Gebruik veel lauw water bij het spoelen. Als er shampooresten in je haar achterblijven, is het vaak zwaarder en dus lastiger in model te brengen. Bovendien wordt het dan sneller vuil omdat stofdeeltjes makkelijker in je haar blijven kleven.

Handige extra haartips om weten
Met de shampoo’s van vandaag kun je probleemloos elke dag gebruiken: ze zijn zacht en halen alleen het vuil en overtollige vet weg, maar laten de natuurlijke oliën in je haar intact.


Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *