Haartrends 2016 Vrouwen

Ieder jaar zijn er nieuwe trends zo ook voor haar. Lees in dit artikel de top 5 haartrends 2016. Zit er een leuk kapsel voor je bij? Want jij wil je toch ook weer eens herboren voelen? Met een nieuw kapsel ben je toch al een heel eind op weg. Dit jaar is de keuze enorm, doe je normaal of ga je helemaal uit je bol, jij bepaald. Wij willen je alleen maar inspireren daarom hebben wij een top 5 haartrends van 2016 gemaakt. Voor welke haartrend ga jij dit jaar?

haartrends 2016 Balayage
Balayage was de kleurtrend in 2015 maar deze kleur gaat sowieso nog wel een jaar of 2 mee.

haartrends 2016 de lange bob
Wie dacht dat de Lange Bob uit de mode was heeft het mis. Ook in 2016 is de bob een graag gezien kapsel bij vrouwen.

haartrends 2016 in de scheiding
De scheiding in het midden mag dan wel niet zo populair meer zijn. Maar maak je de Scheiding links of rechts in het haar dan doe weer je helemaal mee en ben je gewoon de trendsetter!

haartrends 2016 sleek wetlook
De krullen hebben hun goede tijd wel weer gehad, het mag allemaal weer wat steiler en met steil bedoelen we ook echt steil. De Sleek Wetlook kan los gedragen worden maar ook heel goed vast.

haartrends 2016 va va voom
Veel volume dat is typisch voor de Va Va Voom haartrend.

Zo hopelijk kun je nu weer even vooruit met deze haartrends van 2016 en kun je opgelucht adem halen want het aanbod is enorm zoals je gezien en gelezen hebt. Veel succes met het kiezen van jou nieuwe haarlook!

bron: fashionchick


Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *