Hoe Lijk ik Slanker? Top 5 Hollywood Tips

Slank LichaamAltijd al slanker willen lijken? In dit artikel hoe lijk ik slanker? Een aantal wereldbekende stylisten geven kledingtips om slanker te lijken. Bekijk hieronder de top 5 Hollywood tips.

Nicole Chavez
Een tip van Nicole Chavez. Een monochroom silhouet van kop tot teen is een modebewuste en tegelijk tijdloze manier om langer en dus slanker te lijken. Wanneer er maar een kleur te zien is trekt niets de aandacht en wordt het lichaam niet visueel opgebroken.

Cher Coulter
Een simpele tip die vaak vergeten wordt, van Cher Coulter. Kleine strakke prints kunnen soms echt helpen. Je kijkt eerst naar het patroontje in detail vooraleer je het hele lichaam in je opneemt.

June Ambrose
Slechts weinig mensen hebben echte curves en dat gewilde zandloperfiguur. June Ambrose komt met de volgende tip. Gelukkig is er de peplum die je meteen een mooie taille geeft en de illusie van breed en smal creëert. Mensen met een smalle taille worden doorgaans ook slanker geschat.

Johnny Wujek
De meest vrouwen kunnen met deze tip van Johnny Wujek wel lachen. Het ìs geen geheim: corrigerend ondergoed.

Shirley Kurata
De laatste ´afslank´ tip is van Shirley Kurata. Alles wat de taille accentueert is perfect. Bijvoorbeeld een typische jaren vijftig jurk die nauw aansluit aan de borst en taille maar wijder uitloopt ter hoogte van de heupen. Roklengtes mogen overigens nooit over de knie komen, aagezien je hier voller door lijkt.”


Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *