Categorieën
Fashion Beauty Interviews

Interview Alette de Jong: Blissful Beauty

Wie is Alette de Jong? Eigenaar van Blissful Beauty en een enthousiaste, in de GGZ werkende, koffiedrinkende, positief ingestelde beauty blogger!

Wanneer en hoe ben je ooit begonnen?
In januari dit jaar ben ik begonnen met Blissful Beauty, nadat mijn vriend een paar maanden eerder suggereerde mijn twee hobby’s schrijven en make-uppen te combineren. Nog nooit heb ik spijt gehad van het starten van mijn website, ik beleef er zoveel plezier aan.

Kun je wat meer vertellen over de naam van je website?
De naam van mijn website, dat is een verhaal op zich. Ik wist dat ik graag een alliteratie in de naam wilde verwerken, maar veel van de verzonnen namen waren al in gebruik. Toen ik op wordpress.com het WP theme blissful blog tegenkwam, gaf dat mij inspiratie om mijn site Blissful Beauty te noemen.

Wat worden de fashion trends in de komende 6 maanden?
Ik ben blij te kunnen vertellen dat er de komende zes maanden weer veel gebruik gemaakt gaat worden van (nep)lederen vlakken op de kleding. Dit vind ik er meestal stoer en vrouwelijk uit zien, een combinatie waar ik van houd. De kleuren voor de herfst/winter zijn bordeauxrood, donkergroen en donkerblauw. Mooie aardse kleuren, waar ik van houd. Ik kan er in ieder geval een stuk meer mee dan de pasteltinten die je deze lente veel zag.

Wat was tot nu toe je grootste succes?
Of het ’t grootste succes is weet ik niet, maar het bezoeken van allerlei pers events namens By Sjanty vind ik denk ik tot nu toe wel het leukst om mee te maken. Het is geweldig om met meiden te kletsen die dezelfde hobby hebben als ik en snappen dat je zo gepassioneerd met bloggen en make-up bezig kunt zijn.

Waar koop jij je kleding online?
Euhm, ik moet zeggen dat ik niet heel vaak kleding online koop, maar als ik dat doe is het meestal via marktplaats! Voor mij is dat de manier om dure designerkleding toch te kunnen kopen…

Wat zijn je grootste doelen in de komende 5 jaar?
Als ik eerlijk ben heb ik nooit zo’n 5-jaren plan en vaar ik meer op mijn gevoel. Maar als ik dan toch aan het dromen ben dan denk ik dat ik Blissful Beauty graag tot een weldraaiend bedrijf zou willen krijgen.

Wat was tot nu toe je grootste uitdaging?
De grootste uitdaging die ik ooit voor mijn kiezen heb gehad is het verwerken van het verlies van mijn vader. Dit was ontzettend moeilijk, maar nu heb ik wel het idee dat ik alles aan kan.

Wat is het beste advies dat je ooit kreeg?
Ik heb het geluk gehad dat mijn ouders vooral voor mij wilden dat ik gelukkig werd. Het beste advies heb ik dan ook van hun gehad en luidde: volg je hart! Dit heb ik gedaan en hier ben ik gelukkig van geworden.

Wat is je gouden tip voor alle lezers van Falala?
Hoe kan ik anders doen dan het beste advies dat ik ooit heb gekregen doorspelen naar anderen? Volg je hart en probeer in het ‘hier en nu’ te leven. In een wereld waar alles gaat om cijfers en feiten, om agenda’s en om plannen is het moeilijk maar belangrijk om bij jezelf te blijven en te leven in het moment.

Beauty & Fashion interview gegeven door Alette de Jong en Coen Olde Bijvank van Falala – Fashion & Beauty (interviews).

© 2013 – 2017 disclaimer: Niks uit dit interview mag worden gekopieerd zonder schriftelijke toestemming van Falala Nederland.

Alette de Jong

Alette de Jong
Website: blissfulbeauty.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.