Interview Laura Vissers: Beauty Addicts

Wie is Laura Vissers? De 24-jarige eigenaresse van Beauty Addicts, communicatiedeskundige en gek op beauty, mode, tijdschriften, koken, series en films.

Wanneer en hoe ben je ooit begonnen?
Ik ben Beauty Addicts gestart in november 2009, nu dus bijna 4 jaar geleden. In het begin was het alleen mijn hobby. Ik wilde graag mijn twee liefdes, taal en beauty, combineren en daarom begon ik Beauty Addicts. Het is mijn plekje op het web waar ik mijn ei kwijt kan over datgene dat ik leuk vind: beauty. Inmiddels is Beauty Addicts uitgegroeid tot mijn eigen onderneming. Dat had ik echt nooit gedacht! Wat is er leuker dan van je hobby je werk te maken?

Kun je wat meer vertellen over de naam van je website?
De naam Beauty Addicts slaat niet alleen op mijzelf (ik hou van beauty en make-up en ben dus een zogenoemde ‘beauty addict’) maar ook op mijn bezoekers die vaak, net als ik, ook helemaal gek zijn van beauty.

Wat worden de trends in jouw vakgebied? (komende 6 maand)
De nagellak sets waarmee je zelf thuis gel nagellak kunt aanbrengen, vliegen je haast om de oren. Het werkt heel gemakkelijk en je zal merken dat je er steeds beter in wordt. Een bezoekje aan de nagel styliste voor gel nagellak is eigenlijk niet meer nodig.

Qua oogschaduw zien we heel veel metallic kleuren. In het najaar zijn dat vooral de bruintinten, donkergroen en bordeauxrood.

De ombre trend die we dit voorjaar in het haar zagen, is nu overgeslagen naar de lippen. Een kleurverloop aanbrengen op de lippen dus, waarbij je lippen ook gelijk voller lijken. Begin met een lipliner, vervaag deze lichtjes naar binnen en breng in het midden van je lippen een lipstickkleur aan die nét iets lichter is dan de kleur van de lipliner. Zo lijken je lippen optisch voller!

Wat was tot nu toe je grootste succes?
Een moeilijke vraag! Ik vond het geweldig dat in vorig jaar op persreis ben geweest naar La Coruna in Spanje. Ik voelde me vereert dat ik mee mocht! Onlangs heb ik ook in een Duits tijdschrift gestaan, dat vond ik ook erg gaaf. Verder ben ik nog altijd erg blij dat de bezoekersaantallen maar blijven groeien. Dat is voor mij een bevestiging dat ik het goed doe.

Waar koop jij je fashion en beauty producten online?
Veel beauty producten koop ik eigenlijk niet zo vaak online maar vrijwel altijd gewoon in de winkel. Behalve limited editions van MAC, als ik daar producten graag van wil hebben, bestel ik ze wel online omdat MAC hier niet echt in de buurt zit. Kleding daarentegen koop ik heel vaak online. Meestal bij H&M en schoenen via Sarenza.

Wat zijn je grootste doelen in de komende 5 jaar?
Ik hoop van Beauty Addicts mijn fulltime baan te kunnen maken, in plaats van parttime wat ik nu doe. Misschien in combinatie met een webshop. Dat lijkt me wel een mooi doel om voor ogen te houden.

Wat was tot nu toe je grootste uitdaging?
Binnenkort ga ik een tv-item doen voor een regionale omroep. Daarvoor ben ik nu al bezig met de voorbereidingen en dat is wel een enorme uitdaging!

Wat is je favoriete beauty of fashion webshop?
Beauty spulletjes zoals nail art tools en dergelijken koop ik meestal via eBay. Mijn favoriete fashion webshop is H&M.

Wat is het beste advies dat je ooit kreeg?
Doe wat je leuk vindt en waar je goed in bent, dan hoef je geen dag van je leven te werken.

Wat is je gouden tip voor alle lezers van Falala.nl?
Ik zou mijn beste advies graag door willen geven aan de lezers van Falala. Dus doe wat je leuk vind, waar je goed in bent en laat niemand je wijs maken dat je iets niet kunt!

Beauty & Fashion interview gegeven door Laura Vissers en Coen Olde Bijvank van Falala.nl – Fashion & Beauty (interviews).

© 2013 – 2017 disclaimer: Niks uit dit interview mag worden gekopieerd zonder schriftelijke toestemming Falala Nederland.

Beauty Addicts Laura

Laura Vissers
Website: BeautyAddicts.nl


Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

18 reacties op “Interview Laura Vissers: Beauty Addicts”

 1. Interview met Laura Vissers van Beauty Addicts

  https://kikoteayiti.com/lougraisse/

 2. Analytical Agency avatar

  It’s very interesting! If you need help, look here: ARA Agency

 3. najlepszy sklep avatar

  Hey there! Do you know if they make any plugins to assist with Search Engine Optimization? I’m trying to get my blog
  to rank for some targeted keywords but I’m not seeing very good
  success. If you know of any please share. Many thanks!
  You can read similar blog here: Najlepszy sklep

 4. sklep internetowy avatar

  I visit day-to-day some web sites and information sites to
  read articles, but this web site offers feature based articles.
  I saw similar here: Dobry sklep

 5. dobry sklep avatar

  Link exchange is nothing else but it is just placing the other
  person’s website link on your page at suitable place and other person will also do
  same for you. I saw similar here: Sklep internetowy

 6. https://modowy.top avatar

  Wow, incredible blog format! How long have you ever been blogging
  for? you make running a blog look easy. The full look of your site is great, as well as the content material!

  You can see similar here sklep internetowy

 7. Interview met Laura Vissers van Beauty Addicts

  http://www.claracampana.it/hello-world/

 8. Interview met Laura Vissers van Beauty Addicts

  http://www.modellismopiu.net/m gallerie/main.php?g2_view=search.SearchScan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *