Interview Mick van den Heuvel: BeautyMan

Wie is Mick van den Heuvel? Mick is eigenaar van Beauty Man, 19 jaar en naast het runnen van zijn beauty blog BeautyMan zit hij nog op school in zijn laatste jaar van het MBO.

Wanneer en hoe ben je ooit begonnen?
Ik ben begonnen met mijn website vanaf maart 2013. Ik zag op televisie een programma over een bekende blogger en vanaf dat moment hunkerde ik eigenlijk naar mijn eigen blog. Ik vind dat er niet veel mannelijke beauty bloggers zijn en besloot daarom er zelf een te maken. Omdat er tegenwoordig zoveel blogs bestaan, wilde ik opvallen. Daarom besloot ik mijn blog specifiek op de man van nú te richten.

Kun je wat meer vertellen over de naam van je website?
Het vinden van een naam voor je website is zo makkelijk nog niet. Dit vergde bij mij best wat tijd, want ik wilde een korte, maar pakkende naam. Het hoofdonderwerp van mijn blog is beauty en ik, een man, run dit blog. Deze twee woorden zijn uiteindelijk samen gekomen en vormen de naam van mijn blog: BeautyMan.

Wat worden de trends in jouw vakgebied?
De komende maanden gaan we natuurlijk weer de herfst in, de dagen worden weer korter en kouder. Mijn lezers kunnen de komende maanden artikelen lezen die afgestemd zijn hierop en daarnaast gaan de reviews van producten gewoon door.

Waar koop jij je fashion- en beautyproducten online?
Dit verschilt sterk! De ene keer bij de Bijenkorf of Douglas en dan weer bijvoorbeeld bij de Zara.

Wat zijn je grootste doelen in de komende vijf jaar?
Dat BeautyMan een succes wordt en dat mensen met veel plezier mijn website bezoeken, dat ik mijn studie goed afrond en eventueel een baan krijg aangeboden. Ook zou ik graag een visagie opleiding willen volgen!

Wat was tot nu toe je grootste uitdaging?
Het maken van mijn eigen website, zonder twijfel!

Wat is je favoriete beauty of fashion webshop?
Ik kan niet kiezen tussen Douglas, Bijenkorf of MAC cosmetics!

Wat is je gouden tip voor alle lezers van Falala?
Doe je eigen ding en doe wat je leuk vindt, zo ben ik ook online beauty blog BeautyMan begonnen.

Beauty & Fashion interview gegeven door Mick van den Heuvel en Coen Olde Bijvank van Falala – Fashion & Beauty (interviews).

© 2013 – 2017 disclaimer: Niks uit dit interview mag worden gekopieerd zonder schriftelijke toestemming van Falala Nederland.

Mick van den Heuvel BeautyMan

Mick van den Heuvel
Website: beautyman.nl


Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

2 reacties op “Interview Mick van den Heuvel: BeautyMan”

 1. Auto Approve List avatar

  Hi! Do you know if they make any plugins to help with SEO?
  I’m trying to get my website to rank for some targeted keywords but I’m not seeing very
  good success. If you know of any please share. Many thanks!
  You can read similar art here: GSA Verified List

 2. dobry sklep avatar

  Wow, superb blog structure! How lengthy have you ever been running a blog for?
  you make blogging look easy. The whole glance of your web site is excellent,
  let alone the content material! You can see similar here sklep online

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *