Interview Nancy Geurden: Glamouristagirl

Wie is Nancy Geurden? Eigenaar van Glamouristagirl en een altijd vrolijke aan beauty verslaafde moeder, en ze is echt al heel haar leven bezig met beauty.

Wanneer en hoe ben je ooit begonnen?
Ik ben vorig jaar in november begonnen, na heel lang twijfelen. Uiteindelijk besloot ik toch de stoute schoenen aan te trekken en ben ik een beauty blog begonnen.

Kun je wat meer vertellen over de naam van je website?
De naam, Glamouristagirl, is eigenlijk spontaan in mij opgekomen. Ik hou namelijk wel van een beetje glamour en zo was de naam geboren.

Wat worden de beauty trends voor de komende 6 maanden?
De trends op beauty gebied voor de aankomende 6 maanden. We zien vooral veel Metallics, zowel op ogen als nagels. Veel natuurlijke tinten zoals bruin, bronstinten, taupe en (mos) donkere tinten groen.

De lippen mogen nog steeds gezien worden, dus laat ze lekker knallen met een mooie rode kleur. Veel mensen zeggen het staat mij niet, maar echt rood kan voor iedereen, je moet alleen de juiste kleur even zoeken.

De wenkbrauwen blijven mooi vol en natuurlijk en ook de eyeliner (veel met wing) is onmisbaar. Een mooie glowy huid (mat is echt passé) en (creme) blushes in mooie koraal en roze tinten.

Wat was tot nu toe je grootste succes?
Mijn grootste succes… Mmm blijft lastig want ik heb al een aantal mooie dingen mogen meemaken zoals een privéconcert van Glennis Grace bij Farouk. Maar wat echt de kroon spant is dat ik afgelopen jaar in het kerstnummer van de Glossy heb gestaan met mijn uit de hand gelopen beauty hobby. Dat was echt zo gaaf!

Waar koop jij je beauty producten online?
Veel beauty producten koop ik online op ebay, als het hier niet te krijgen is. Je kunt daar bijna alles aankopen. Strawberrynet is een fijne online shop voor heel veel beauty. Parfuma, en buiten deze winkels veel natuurlijk bij Douglas, Bijenkorf en Ici Paris.

Wat zijn je grootste doelen in de komende 5 jaar?
Poeh, ik leef niet zo in vijf-jaren plannen.. Alles is zo onvoorspelbaar dus dat vind ik lastig om zo een pasklaar antwoord op te hebben. Uiteraard hoop ik dat Glamouristagirl blijft groeien en dat er nog vele leuke dingen op mijn pad komen.

Wat was tot nu toe je grootste uitdaging?
Mijn grootste uitdaging tot nu toe was wederom weer de fotoshoot voor de Glossy, man wat was ik nerveus zeg! Echt doodeng! Ik als groentje in een glossy magazine! Ik heb er dagen slecht van geslapen 😉

Wat is het beste advies dat je ooit kreeg?
Het beste advies wat ik ooit kreeg was om mijn gevoel te volgen en mijn eigen ding te doen, en dat doe ik ook absoluut!

Wat is je gouden tip voor alle lezers van Falala?
Mijn advies aan de lezers is: Wat je ook wil doen, ga het gewoon doen!

Hoe gek of raar je het ook vind lijken! Trek je eigen plan vanuit je eigen gevoel en geloof vooral in jezelf! Als jij iets leuk vind dan maakt het helemaal niks uit of je nou de zoveelste bent in wat dan ook.

Beauty & Fashion interview gegeven door Nancy Geurden en Coen Olde Bijvank van Falala – Fashion & Beauty (interviews).

© 2013 – 2017 disclaimer: Niks uit dit interview mag worden gekopieerd zonder schriftelijke toestemming van Falala Nederland.

glamourista girl

Nancy Geurden
Website: GlamouristaGirl.nl


Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

4 reacties op “Interview Nancy Geurden: Glamouristagirl”

 1. Analytical and Research Agency avatar

  It’s very interesting! If you need help, look here: ARA Agency

 2. e-commerce avatar

  Hey there! Do you know if they make any plugins to
  assist with SEO? I’m trying to get my blog to rank for some targeted keywords but I’m not
  seeing very good results. If you know of any please
  share. Cheers! You can read similar art here: Najlepszy sklep

 3. sklep internetowy avatar

  Ahaa, its pleasant dialogue concerning this article at this
  place at this webpage, I have read all that,
  so now me also commenting at this place. I saw similar here: Najlepszy sklep

 4. funero.shop avatar

  Wow, wonderful blog format! How lengthy have you ever
  been running a blog for? you made blogging glance easy.
  The entire look of your website is fantastic, as smartly
  as the content! You can see similar here ecommerce

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *