Categorieën
Fashion Beauty Interviews

Interview Patty Beekwilder: Pretty Beauty Land

Wie is Patty Beekwilder? Eigenaresse van Pretty Beauty Land, een blog waar ik dagelijks met veel plezier aan werk. Ik ben 22 zomers jong, geniet volop van iedere dag en doe waar ik zin in heb. Verder ben ik dol op mijn paard, sushi en cocktails drinken met mijn vriendinnen.

Wanneer en hoe ben je ooit begonnen?
3 jaar geleden ben ik begonnen met bloggen, omdat ik thuis kwam te zitten met chronische vermoeidheid. Om te voorkomen dat ik me ging vervelen besloot ik om een blog te beginnen. Ik ben namelijk altijd al dol geweest op schrijven en make-up. 1+1=2

Kun je wat meer vertellen over de naam van je website?
Haha, de naam van mijn blog heeft eigenlijk geen betekenis. Ik was gewoon aan het brainstormen over een naam en ik vond dat dit wel leuk klonk. Nooit verwacht dat m’n blog door zoveel meiden gelezen zou worden en dat ik deze vraag ook vaker zou horen.

Wat worden de trends in jouw vakgebied? (komende 6 maand)
Met de kerst in aantocht komen er weer geweldige make-up collecties in de winkels. Deze winter gaan we veel metallic tinten qua oogschaduw zien en ook komen kersenrode lippen weer helemaal terug, yay!

Wat was tot nu toe je grootste succes?
Ik heb niet echt één groot succes. Maar ik voel me wel iedere dag dol gelukkig door alle gave dingen die ik mee maak door mijn blog.

Waar koop jij je fashion en beauty producten online?
Ik heb eigenlijk niet één vaste webshop. Ik koop toch vaak weer bij een andere webshop. Maar ik heb al meerdere keren bij Boozy shop make-up producten besteld en voor heerlijke body producten ga ik altijd naar The Beauty Bakery. Fashion shoppen doe ik niet zoveel online, maar als ik dat doe, dan doe ik dat bij Zo You.

Wat zijn je grootste doelen in de komende 5 jaar?
Lekker doorgaan zoals ik nu bezig ben. Genieten van ieder artikel dat ik schrijf en hopen dat mijn bezoekers aantallen iedere maand blijven stijgen.

Wat was tot nu toe je grootste uitdaging?
Mijn hele blog is één grote uitdaging. Ik had al nooit verwacht dat er zoveel meiden mijn blog zouden lezen. Het is ook geweldig om te zien dat je vaste bezoekers krijgt die dagelijks terug komen.

Wat is je favoriete beauty of fashion webshop?
Voor beauty The Beauty Bakery en voor fashion Zo You.

Wat is het beste advies dat je ooit kreeg?
Doen waar je zin in hebt en al je dromen najagen. En dat is precies wat ik aan het doen ben.

Wat is je gouden tip voor alle lezers van Falala.nl?
Je kunt alles bereiken, zolang je er zelf maar in geloofd. Laat je door niemand tegenhouden en jaag je dromen na. Het is jouw leven en jij bepaald wat je ermee gaat doen.

Beauty & Fashion interview gegeven door Patty Beekwilder en Coen Olde Bijvank van Falala.nl – Fashion & Beauty (interviews).

© 2013 – 2017 disclaimer: Niks uit dit interview mag worden gekopieerd zonder schriftelijke toestemming Falala Nederland.

Patty Beekwilder - Pretty Beauty Land

Patty Beekwilder
Website: www.prettybeautyland.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.