Jennifer Vaughn Biografie + Interview

Model Jennifer Vaughn, een blonde schoonheid uit Texas. De 29-jarige charmante schone is ook Playboy model. Ze Houdt van Pink Floyd en The Beatles. Je brengt haar in de stemming voor een uitgebreide massage. Maar voor wat nog meer? Lees hieronder het interview met Jennifer Vaughn.

Jennifer Vaughn Playboy

Interview met Jennifer Vaughn

Koken? ‘Ik ben dol op koken! Ik hou van koken Italiaans en verschillende Amerikaanse gerechten. Mijn favoriete maaltijd is een heerlijke ribeye steak en een gepofte aardappel. Ik ben ook echt in snoepjes. Ik hou van het bakken van koekjes en gebak. ‘

Auto? ‘Ik ben geen expert op enige wijze, maar ik kan zeker waarderen een mooie auto. Mijn favoriete auto heeft om Pagani Zonda Cinque Roadster zijn. ‘

Versieren? ‘Bij het ​​naderen van een vrouw in een club gewoon jezelf en gebruik geen cheesy pick-up lines. Vrouwen kunnen niet tegen dat soort dingen. De sleutel tot succes is gewoon echt. ‘

Mannen? ‘Ik vind mannen met intelligentie en een goed gevoel voor humor zeer aantrekkelijk en die twee dingen zijn kwaliteiten die ik zou willen in mijn ideale man. Wat betreft uiterlijk, is mijn all time favoriete hottie uit celebs moet wel Brad Pitt.

Jennifer Vaughn

Nederland? ‘Hollands absoluut schitterend. De geschiedenis is er niets wat je zou vinden in de staten. Ik werd weggeblazen door de schoonheid in uw land. Ik ging naar Amsterdam twee jaar geleden en er echt van genoten. Ik hoop dat ik het terug in de nabije toekomst. ‘

Dromen? ‘Mijn dromen draaien in het leven rond mijn modelleren aspiraties. Ik streef ernaar om kont te schoppen en mijn naam te krijgen die er zo veel mogelijk. Wat de toekomst betreft, ik ben van plan om te verblijven in hetzelfde veld, maar als fotograaf in plaats van een model. Ik heb onlangs pakte fotografie en mijn doel is om te worden gepubliceerd in grote bedrijven als het uwe en nog veel meer. ‘


Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

8 reacties op “Jennifer Vaughn Biografie + Interview”

 1. sklep avatar

  Wow, wonderful blog layout! How lengthy have you been blogging for?
  you made running a blog glance easy. The whole look of your site is excellent,
  as smartly as the content material! You can see similar here najlepszy sklep

 2. https://hitman.agency/ avatar

  Hey! Do you know if they make any plugins to help with Search Engine Optimization? I’m trying to get my site to
  rank for some targeted keywords but I’m not seeing very good success.

  If you know of any please share. Cheers! You can read similar article here: Hitman.agency

 3. Analytical & Research Agency avatar

  It’s very interesting! If you need help, look here: ARA Agency

 4. e-commerce avatar

  Hello! Do you know if they make any plugins to help with
  SEO? I’m trying to get my blog to rank for some targeted keywords but I’m not seeing very
  good gains. If you know of any please share. Thank you!
  You can read similar article here: Ecommerce

 5. dobry sklep avatar

  Good day! Do you know if they make any plugins to help with SEO?

  I’m trying to get my blog to rank for some targeted
  keywords but I’m not seeing very good success.
  If you know of any please share. Thanks! You can read similar
  article here: Najlepszy sklep

 6. e-commerce avatar

  Howdy, I think your blog could possibly be having browser compatibility issues.
  When I look at your blog in Safari, it looks fine however,
  if opening in IE, it’s got some overlapping issues.

  I merely wanted to give you a quick heads up! Other than that, wonderful
  site! I saw similar here: Dobry sklep

 7. ecommerce avatar

  You really make it appear so easy along with your
  presentation but I in finding this topic to be actually something which I think
  I might by no means understand. It sort of feels too complicated and very extensive for me.
  I’m taking a look forward on your next submit, I will attempt
  to get the hang of it! I saw similar here: Sklep online

 8. sklep internetowy avatar

  Wow, incredible weblog format! How long have you ever been running a blog for?

  you make blogging glance easy. The entire glance of your
  site is wonderful, as smartly as the content material! You can see similar here sklep internetowy

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *