Jennifer Vaughn Biografie + Interview

Model Jennifer Vaughn, een blonde schoonheid uit Texas. De 29-jarige charmante schone is ook Playboy model. Ze Houdt van Pink Floyd en The Beatles. Je brengt haar in de stemming voor een uitgebreide massage. Maar voor wat nog meer? Lees hieronder het interview met Jennifer Vaughn.

Jennifer Vaughn Playboy

Interview met Jennifer Vaughn

Koken? ‘Ik ben dol op koken! Ik hou van koken Italiaans en verschillende Amerikaanse gerechten. Mijn favoriete maaltijd is een heerlijke ribeye steak en een gepofte aardappel. Ik ben ook echt in snoepjes. Ik hou van het bakken van koekjes en gebak. ‘

Auto? ‘Ik ben geen expert op enige wijze, maar ik kan zeker waarderen een mooie auto. Mijn favoriete auto heeft om Pagani Zonda Cinque Roadster zijn. ‘

Versieren? ‘Bij het ​​naderen van een vrouw in een club gewoon jezelf en gebruik geen cheesy pick-up lines. Vrouwen kunnen niet tegen dat soort dingen. De sleutel tot succes is gewoon echt. ‘

Mannen? ‘Ik vind mannen met intelligentie en een goed gevoel voor humor zeer aantrekkelijk en die twee dingen zijn kwaliteiten die ik zou willen in mijn ideale man. Wat betreft uiterlijk, is mijn all time favoriete hottie uit celebs moet wel Brad Pitt.

Jennifer Vaughn

Nederland? ‘Hollands absoluut schitterend. De geschiedenis is er niets wat je zou vinden in de staten. Ik werd weggeblazen door de schoonheid in uw land. Ik ging naar Amsterdam twee jaar geleden en er echt van genoten. Ik hoop dat ik het terug in de nabije toekomst. ‘

Dromen? ‘Mijn dromen draaien in het leven rond mijn modelleren aspiraties. Ik streef ernaar om kont te schoppen en mijn naam te krijgen die er zo veel mogelijk. Wat de toekomst betreft, ik ben van plan om te verblijven in hetzelfde veld, maar als fotograaf in plaats van een model. Ik heb onlangs pakte fotografie en mijn doel is om te worden gepubliceerd in grote bedrijven als het uwe en nog veel meer. ‘


Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *