Kate Moss het gezicht van Mango online shop

Kate Moss Mango Online ShopHet Britse supermodel Kate Moss van Mango online shop is voor de derde achtereenvolgende keer het gezicht van het Spaanse modelabel.

Kate Moss werd voor de nieuwe herfst winter 2012 2013 campagne van het merk Mango online shop gefotografeerd door de Nederlandse fotografen Inez van Lamsweerde en Vinoodh Matadin. Dat meldt de Telegraaf.

Behalve gezicht is Kate Moss ook groot ambassadeur van Mango online shop. In die rol is ze ook jurylid van de jaarlijkse talentenjacht van het merk. Waar fashion liefhebbers elke keer weer de mond vol van krijgen.

De nog jonge 38 jarige Kate Moss staat nog steeds aan de top van de modellenwereld. En voor het komend seizoen is ze het gezicht van maar liefst vier grote campagnes. Natuurlijk weer voor Mango online shop.

Biografie Kate Moss

Kate Moss van Mango online shop is een Brits topmodel. Het bekendst werd ze van haar werk voor Calvin Klein. Voor dat kledingmerk werd ze ook het vaste gezicht.

Ze werd in het jaar 1988 ontdekt, toen was zij 14. Door haar super jonge leeftijd en het feit dat ze vaak naakt poseerde (best wel bizar) kreeg ze vaak kritiek van de media.

Kate Moss

Kate Moss is voor een model erg klein. Ze is maar zo’n 172 cm lang. Normaal gesproken is deze lichaamslengte een nadeel voor een fotomodel, maar voor Kate Moss van Mango online shop was dit echter geen reden om uiteindelijk niet door te breken in de modellenwereld.

Ze werd veel gevraagd voor catwalks en kreeg heel veel internationale opdrachten. Kate Moss werkte onder andere voor bedrijven als Gucci, Dolce & Gabbana, Louis Vuitton, Versace, Chanel, Missoni, David Yurman en Ivo Heijman.


Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *