Leren Rok Fashion Trend 2012

Leren RokNieuwe fashion trend 2012. Met de leren rok deze herfst en/of winter maak je een echt fashion statement. Hij is gaaf, vaak in ’t zwart, glad en combineerbaar met duizen en een items. En dan hebben we het nog niet eens gehad over lengtes. Met andere woorden: een leren-rok is een asbolute musthave voor in je kledingkast. Bij een echte fashionista zal een leren rok zeker niet ontbreken. Heb jij al een mooie leren rok gevonden?

Leren Rok Collectie

Leer komt bijna in elke collectie voor van de grote designers. Elk seizoen komt het weer terug. Een broek, een bikerjacket, een tas en nu dan de leren rok in de spotlights. Statement skirts zijn dit seizoen super trending. En waarom eigenlijk niet in het leer?

Een leren rok is verleidelijk en stoer tegelijk. Kies voor bodycon, een A-lijn, iets met plooien, lekker kort of tot op de vloer. Draag een knie-length leren rok met een mooie wit shirt of blouse voor een zakelijke look. Leer combineer je met alles. Onze favoriet is een combinatie van faux fur en leer. Zacht materiaal op zo’n harde, gladde stof is uitstekend!

Bron: FashionChick


Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *