Mascha van Beautygloss, meer dan 150.000 YouTube subscribers

Mascha Feoktistova de bekende Nederlandse beauty blogger van Beautygloss.nl heeft al meer dan 150.000 YouTube abonnees (subscribers) en dit aantal loopt dagelijks op. Zij is met haar Youtube kanaal en blog ooit begonnen als hobby. Dit liep op een gegeven moment zo uit de hand, dat het inmiddels uitgegroeid is tot haar eigen bedrijf en is hier nu fulltime mee bezig. (The American Dream?) Ik denk voor velen van ons wel..

Hier onder kun je meer lezen over haar blog, haar zelf en alles wat met haar te maken heeft!

Wat is Beautygloss.nl?

Een ding is zeker, het is een beautyblog! De gehele website staat in het teken van het toverwoord beauty. Ongeveer 10 jaar geleden blogde zij al, maar toen over haar persoonlijke leven. Daarnaast had ze (jaren voor dat Beautygloss.nl bestond) al een beautyblog waarin in zij over haar grootste passie schreef: beauty.

Naar eigen zeggen was ze eerste Beautyblogger in Nederland! In 2007 was ze op internet op zoek naar beauty informatie in het Nederlands, het liefst naar leuke tutorial (how to’s) filmpjes. Maar die waren er toen niet, alleen in Amerika. Omdat ze gek was op bloggen en er nog geen enkele blog bestond wat alleen over beauty ging besloot ze de website Beautygloss.nl te starten.

Omdat er nog geen beauty tutorial filmpjes bestonden in Nederland, ging ze vanaf dat moment wekelijks filmpjes uploaden. Haar filmpjes zijn het populairst op haar blog. Ze laat hierin van alles zien op het gebied van beauty.

Inmiddels maakt ze bijna dagelijks een beauty video en iedere zondag komt er een ‘stel je vraag’ artikel waarin zij beauty vragen van bezoekers beantwoord. Het mooie van het hele verhaal is dat ze geen visagist, haarstylist of journalist, nee ze is een beautyblogger!

De Beautygloss Party

Of het allemaal nog niet gekker kan naast de 150.00 YouTube subscribers en honderden duizenden bezoekers per dag die haar beauty blog bezoeken. Houd zij ook ieder jaar een Beautygloss Party voor alle fans en haar adverteerders. Bekijk hier onder de video van de Beautygloss party 2013 om een goede indruk te krijgen.

Mocht je meer willen weten van Mascha Feoktistova, dan kun je altijd even haar blog, Twitter, Facebook, Youtube of Pinterest bezoeken.

Beautygloss website

Vragen over hoeveel Mascha van Beautygloss verdient gaan wij niet op in, omdat we dit bepaald niet interessant vinden. Ze zal er in ieder geval een leuke boterham aan verdienen.

Nu je dit artikel hebt gelezen, willen we je vragen of jij nog dromen hebt? Zo ja, welke zijn dat? Laat het ons en de lezers van Falala.nl weten door hier onder een reactie te plaatsen.


Geplaatst

in

door

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *