Metallic haar Nieuwe Beautytrend!?

Metallic haar nieuwe beautytrend? Ja! Naast de metallic oogmake-up en glanzende gelakte nagels, moet nu ook het haar aan de metallic kleur geloven.

Metallic haar nieuwe beautytrend

Af en toe zie je modellen op de catwalk met metallic haarkleur. Zo kregen de topmodellen bij de Topshop Unique catwalkshow van deze zomer een metallic haarverf over hun haar gesmeerd en voorspelde Cynthia Rowley in 2011 nog de metallic extensions, dat zegt Fashionista.

Metallic BeautytrendsHaarspecialist Alex Brownsell van de bekende Bleach salon in Londen. Hij probeert nu ook aan de normale mensen de metallic beautytrend te verkopen. Hij is geïnspireerd door de Apocalyps. Ook is Brownsell bezig zijn eigen techniek te perfectioneren.

Het wereldbekende haarmerk Wella biedt deze producten aan voor een hip hoogglans effect. Kapper Brownsell gebruikte al zijn stiften en sprays om het zodanig juiste effect te krijgen.

Daarnaast geeft Wella aan dat je het eigen haar eerst blond geverfd moet worden en dat er vooral veel glansproducten bij komen kijken. Maar dan heb je ook wat bijzonders!


Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *