Mode Olympische Zomerspelen

Mode Olympische Zomerspelen – Met de Olympische Spelen voor de deur, richten mode labels van Stella McCartney tot Theory zich op een stijlvolle outfit met atletische ondertoon. Collecties van de grote ontwerpers zijn volop voorzien van sport geïnspireerde kledingstukken voor de dynamische opening van de Olympische Spelen.

Deze week staan de Olympische Spelen centraal waarvoor Stella McCartney ook de teamoutfits ontwierp van belangrijke, Britse atleten. Mode olympische zomerspelen wordt neergezet door de toeschouwer met iets Britse en eventueel patriottistische kleding, veel sport invloeden en het on-trend bouclé jasje om het geheel chique af te maken.

Mode Olympische Spelen

Terwijl het Franse modehuis Chanel bijna synoniem staat voor het tweed jasje, gesponnen uit bouclé materiaal, is tweed ook typisch Brits. Mode olympische zomerspelen statement item te beginnen komt zo’n iets vierkant gesneden Chanel tweed blazer, met hier en daar een felle, energieke flits aan kleur of gecombineerd met futuristisch schoentje, goed van pas.


Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *