Modetrends Kleuren Herfs Winter 2012/2013

Trendkleuren Herfst Winter 2012 2013Wat zijn de modetrends kleuren herfst winter van seizoen 2012/2013? Klassieke herfst en winter trendkleuren zoals bruin, zwart, taupe, winter wit, en veel grijstinten, maar ook niet te vergeten de donkere rijke blues. Dat was goed te zie bij de eerste week van de New Yorker Fashion Week.

Dat betekent natuurlijk niet dat ontwerpers niet heldere modetrends kleuren gebruiken, want dat deden ze wel. Maar het lijkt er op dat de heldere kleuren werden gebagatelliseerd voor het opkomende herfst en winter seizoen.

Bij de Avondkleding waren sommige ontwerpers wat ‘brutaler’. Zo werden er zeer zachte pastel kleuren gebruikt maar ook tinten als goud, rood, licht blauw en donkere paarse kleuren.

New York Fashion Week

Modetrends Kleuren voor de Avond

Even over de avondkleding.. veel ontwerpers die zachte pastel kleuren van zacht roze en zilveren zachte blues. Deze zijn er om vrouwen echt een vrouwelijk tintje te geven.

Voor alle vrouwen die van de kleur zwart houden. Maak je geen zorgen de ontwerpers hebben de kleur zwart in veel fashion looks. Echter voor het herfst en winter van 2012/2013 heb je genoeg combinatie modetrends kleuren zoals; zwart vermengd met donker grijs, spierwit, maar van donker midden van de nacht blauw.


Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *