MS Mode Online Shop

Online Shoppen bij MS Mode, met kortingen! Outlet aanbiedingen aangeboden door de MS Mode online shop staan voor je klaar, vele afgeprijsde producten staan voor u klaar, doe uw voordeel en (tip) kijk regelmatig of er weer iets nieuws voor u bij zit. Weet dat ook de Outlet Online MS Mode Dameskleding prijzen identiek zijn aan de uitverkoop prijzen in de MS winkels.

MS Mode Online Outlet Dameskleding heeft een geweldig assortiment voor de dames, zachte en vrolijke actieprijzen, een assortiment zoals u gewend bent in de winkel’s van MS Mode. Vele mooie aanbiedingen en u vindt het allemaal eenvoudig en overzichtelijk in de MS Mode Online Outlet.

Outlet MS Mode Online Shop Dames

MS Mode Online Outlet Dameskleding heeft een geweldig assortiment voor de dames, zachte en vrolijke actieprijzen, een assortiment zoals u gewend bent in de winkel’s van MS Mode. Vele mooie aanbiedingen en u vindt het allemaal eenvoudig en overzichtelijk in de MS Mode Online Outlet. MS Mode heeft een overzichtelijk voorraad, snelle levering en uitstekende service.

MS Mode is ook bij de Amsterdam Fashion Week

Shopping Informatie MS Mode

MS Mode heeft een overzichtelijk voorraad, snelle levering en uitstekende service.
Er wordt een vast bedrag aan verzendkosten gehanteerd van € 4,95 per verzending.

Mocht u niet tevreden zijn over uw bestelling of een deel hiervan, dan kunt u het bestelde binnen de zichttermijn kosteloos retourneren.

Ook actie artikelen en artikelen uit de SALE kunt u binnen de zichttermijn retourneren, tenzij anders vermeld bij de artikelinformatie op de website.


Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *