New Yorker – Amisu

NewYorker online shop AmisuNew Yorker Amisu online shop. De NewYorker online shop heeft diverse merken zo ook New-Yorker Amisu.

Zo verheerst de oosters aandoende hippiestijl de collectie  bij New Yorker Amisu. Lange, waaierende rokken die een vleugje liefe naar de grote stad meebrengen of wijde tunieken uit luchtige en lichte stoffen die zich fantastisch laten combineren. Ook bij New Yorker te verkrijgen Tommy Hilfiger

Amisu New Yorker online shop

New yorker online shop heeft ook Amisu jeansvestjes in vintagelook, comfortabel zittende denim broeken met sigarettenpijpen of olifantenpijpen en grote doeken zo als een tulband om je hoofd of als sjaal om je hals, deze dienen als bescherming voor de felle zon en de snijdende woestijnwind (ook in Nederland hebben we wel van die dagen, niet veel.. maar toch) of gewoon als stijlvol accessoire dat dit een absolute must voor dit seizoen.

Net zo onmisbaar voor de oosterse stijl zijn grote Amisu tassen in leer of stof met franjes of met opvallende houten versieringen zoals grove schakelkettingen of grote oorbellen die graag uitpakken met een mooie metaalglans.

Wil je meer weten over het merk New Yorker Amisu van de NewYorker online shop, dan moet je echt even de online shop bezoeken. Dat kan via de officiele website van de NewYorker en dat is NewYorker.de

Ben je op zoek naar alle NewYork winkels? Klik dan hier om alle New Yorker winkels in Nederland te bekijken. Inclusief provincie, adres, telefoonnummer en website.


Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *