New Yorker Fashion

New Yorker Fashion heeft meer dan 930 winkels in 32 landen. Voornamelijk in Belgie, Nederland en natuurlijk Duitslang. Zij zijn een van Europa’s grootste mode bedrijven. Sinds de opening van de eerste mode winkel in de Noord-Duitse stad Flensburg in 1971, is de New Yorker fashion alleen maar gegroeid.

Door gerichte investeringen in de toekomst, het heeft niet alleen nieuwe banen gecreƫerd, maar is de New Yorker fashion ook uitgegroeid tot een internationale kledingsbedrijf.

Bezoek hier de New Yorker Online Shop

Meer dan 16.000 werknemers werken bij de New Yorker fashion. Zij bedienen meer dan 4 miljoen betalende klanten per maand. De NewYorker fashion ziet elk jaar nog een sterke groei en vergroot voortdurend zijn winsten.

Het succesvolle bedrijf kan worden toegeschreven aan een goed functionerende markt positionering en sterke expansie in Europa. Zo zal de New Yorker fashion ook dit jaar weer groeien.

Bekijk hier alle New Yorker winkels in Nederland.

New Yorker Fashion Online Shop

NewYorker FashionDe winkel New Yorker Fashion Online Shop heeft ook enkele jaren fashion bedrijven in Nederland. NewYorker Fashion is de grootste fashion gigant in de wereld. New Yorker Online Shop heeft kleding voor alle leeftijden. En zo wel voor vrouwen als mannen en kinderen.

Klik hier voor de New Yorker Online Shop >>>

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *