Online Shop New York- New Yorker Online Shop

New Yorker online shop Nederland heeft meer dan 942 winkels in meer dan 32 landen en is daarmee een van de grootste kledingbedrijven van Europa.

Sinds de opening van haar eerste NewYorker winkel in het Noord-Duitse stad Flensburg in 1971, heeft de New Yorker online shop nooit meer achterom gekeken. Door goede investeringen gedaan te hebben ziet het er in de toekomst goed uit voor de NewYorker shop online. Niet alleen komen hierdoor nieuwe banen bij, maar ook heeft het zich goed ontwikkeld tot een internationaal kledingbedrijf voor online kleding kopen.

Ruim 16.000 medewerkers werken bij deze winkel zo wel full-time als part-time bedienen zij ruim 4 miljoen betalende klanten per maand. Vele fashion winkels hebben last van de economische crisis. De New Yorker heeft daar in tegen een sterke groei doorgemaakt en continu meer winst gemaakt. Dit succes is ook te danken aan effectieve positionering in de markt en de sterke expansie in Europa.

Online New Yorker Kleding Kopen

De steunpilaar van het online kleding assortiment NewYorker is Young Fashion, jeans, sportkleding en streetwear mode voor een jonge, trendbewuste vrouwen.

De collectie van de New Yorker maakt een duidelijk fashion statement en is volledig opgebouwd uit de eigen labels. De doelgroep aangevuld met een breed scala aan accessoires en damesondergoed. De New Yorker online shop

De collecties en de allernieuwste modetrends zijn altijd van hoge kwaliteit.

 De ontwerpen, productie, winkels en de marketing van de kledingwebshop wordt centraal beheerd vanuit het hoofdkantoor in de Duitse stad Braunschweig. Centraal logistiek, een efficiënt distributienetwerk en goede hiërarchie zijn factoren die ervoor zorgen dat New Yorker Online zijn producten succesvol op de markt brengt en flexibel te reageren op veranderingen van consumenten.

Reacties

Eén reactie op “Online Shop New York- New Yorker Online Shop”

 1. Kim Saulsbury avatar
  Kim Saulsbury

  Hoi

  De zwarte zwaan is toch niet uit gestorven.
  Ik heb video bewijs kijk maar https://youtu.be/xhiX6CKmE-w
  Dit gaat straks wereld nieuws worden, want de laatste gezien zwarte zwaan
  was 23 jaar gekeden, ik zie je snel weer

  Doei

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *