Nieuwe Schoenen Collectie Madonna | Truth or Dare

Schoenencollectie MadonnaLancering van de nieuwe schoenen collectie Madonna is een groot succes. Nog geen week nadat het Britse luxenwarenhuis Selfridges de collectie lanceerde, is de nieuwe schoenen collectie van Madonna bijna allemaal uitverkocht.

“Het is een van de meest succesvolle samenwerkingen met een bekendheid die we ooit hebben gehad. We hebben al bijna de helft van de modellen moeten bijbestellen”, zegt Helen Attwood.

Zij is verantwoordelijk voor de schoenenafdeling van Selfridges tegen de Britse Vogue. Volgens haar is de exclusieve pop-upshop met nieuwe schoenen collectie Madonna Truth or Dare in hun vestiging op Oxford Street een schot in de roos.

Madonna Schoenen Collectie

Voor de schoenencollectie van Madonna heeft zij een beroep gedaan op haar goede vriendin en styliste Arianne Phillips. Zowel pumps, ballerina’s, enkellaarsjes als kniehoge laarzen maken deel uit van de 60-delige schoenencollectie. De prijzen schommelen tussen 70 en 265 euro. De schoenen zullen vanaf september ook verkrijgbaar zijn bij de webshop ASOS en de Amerikaanse ketens Aldo en Macy’s.


Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *