Categorieën
Online Shop

Adidas online shop Nederland

Adidas performance is het sportmerk van Adidas online shop Nederland dat gespecialiseerd is in hoogwaardige sportkleding. Al sinds 1949 voorziet Adidas Performance in de sportbehoeftes van menig sporter.

Het cult-label en zijn lijn Adidas Performance hebben door de jaren heen wereldkampioenen gesponsord. Adidas Online Shop ontwikkelt met passie uitstekende producten voor uiteenlopende dames categorieën en rust de sporters uit met materialen die ze in de mogelijkheid stellen om het onmogelijke te bereiken.

Hierbij wordt de look van de mode die Adidas creëert goed gewaarborgd in Nederland.

adidasonlineshop

Geschiedenis Adidas

Adidas is het sportmerk dat bij iedere Nederland bekend is. Vanwege zijn bekende 3 strepen logo’s, voor zijn rijke geschiedenis of voor de samenwerkingen met bekende ontwerpers. Adidas werd opgericht in augustus 1949 in Duitsland door Adolf (Adi) Dassler.

Merk Adidas

Het merk Adidas komt van zijn voornaam Adi en de eerste drie letters van zijn achternaam Dassler. Zijn broer begon eveneens een eigen bedrijf genaamd Puma, dat vooral in de begin jaren een grote concurrent was. De geschiedenis begon in de jaren 50 wanneer het merk begint met het ontwerpen van meerdere schoenen voor sporters actief in verschillende sporten, zoals tennis- en hardloopschoenen.

Categorieën
Online Shop

Primark kleding in online shop Asos

Online shop Asos - Primark webshopGoed nieuws voor alle Primark shoppers! De trendy en goedkope kleding van Primark kun je kopen in de online shop Asos. Primark kleding bestellen bij Asos is heel makkelijk en alle producten worden binnen 7 dagen gratis verstuurd en bij je thuis bezorgd. Dus geen lange rijen en wachttijden meer bij de Primark in Zaandam, Hoofddorp, Rotterdam of Almere, maar gewoon lekker van uit je luie bank of stoel Primark kleding shoppen. De Primark Collectie 2013 die nu in de online shop van Asos nog wat klein, maar deze wordt de komende tijd steeds uitgebreider.

Primark online shop en fysieke winkels

Primark online shop heeft meer dan 256 fysieke winkels in acht landen. De Primark winkels Nederland zijn aanwezig in Almere, Hoofddorp, Rotterdam en Zaandam. In de herfst wordt Primark Zoetermeer hier aan toegevoegd en eind 2013 wordt er een Primark winkel in Eindhoven geopend.

Primark wist in 2011 al een stap richting e-commerce te zetten, omdat het bedrijf toen al een tender uitschreven had voor een mediabureau dat de kledingwinkel zou moeten begeleiden bij het online verkopen van haar producten. Primark liet toen al snel weten dat er geen plannen waren voor online sales. Ondanks dat de interesse in e-commerce groot is, zegt Primark de focus te willen blijven leggen op de opening van nieuwe fysieke winkels in Nederland. Zo wil de retailer ook winkels gaan openen in Frankrijk met online shops in Marseille en Dijon.

Wij van online shop blog zijn in ieder geval erg tevreden met de online verkoop van Primark kleding in de Asos online shop.

Categorieën
Online Shop

Mango Shop Nederland

Mango.com Mango shop Nederland is gevestigd in meer dan 80 landen. De collectie van Mango shop online kun je bekijken in de mango Nederland shop. Kleding van Mango heeft altijd een zoete, frisse en exotische smaak. Daarom kiezen heel veel mensen voor het merk mango!

Vergeet niet dat Mango shop online al meer dan 1001 winkels werelwijd heeft. De  shop van Mango online staat bekend om zijn trendy en hippe fashion collectie.

Het Merk Mango

Het merk Mango is ontstaan in 1984 te Spanje. En haar eerste fashion winkel hebben zij geopend in Barcelona en dat is meteen een super succes geworden.

Fashion van Mango  shop Nederland is elegant zoals de stijlvolle jurkjes, rokken, vestjes, broeken en jassen die in zekere zin rust uistralen zonder teveel poespas.

Bekijk hier de Fashion Trends van 20131 (www.FashionTrends2013.nl)

Mango Nederland

Mango Online ShopMango heeft zijn eerste internationale uitbreiding gedaan in Portugal dat was in 1992. Sindsdien hebben ze fashion winkels geopend in meerdere landen zo heeft Nederland ook een Mango online shop.

Mango is altijd opzoek naar nieuwe uitdagingen. Ook zijn zij altijd één van de eerste met de nieuwe modetrends. Dit komt omdat Mango goed luistert naar de klant.

Ook heeft Mango online shop sinds 2005 een accessoires collectie die perfect aansluit bij hun modebewuste kleding. Deze bestaat uit portemonnees, riemen, sokken, sieraden, sjaals, paraplu’s en zo nog veel meer. Deze accessoires zijn verkrijgbaar voor een aantrekkelijke prijs.

Wat zeker niet vergeten mag worden bij een merk als Mango is de zéér uitgebreide vrouwelijke schoenenlijn. Sandalen met pailletten, enkellaarsjes met sleehak, peeptoe pumps Mango online shop heeft ze allemaal.


Ga terug naar de Mango startpagina »