Over Falala.nl

Hi! Ik ben Coen Olde Bijvank, ADHD, oprichter en eigenaar van Falala.nl. Ik blog al ruim 3 jaar over Internet Marketing, zelf een website maken met WordPress en hoe mensen geld kunnen verdienen via internet.

Deze kennis deel ik op SlimInkomen.nl.

Ook beheer en onderhoud ik ADHDblog.nl een platform voor ouders met ADHD kinderen.

Naast dat ik het leuk vind om over de bovenstaande onderwerpen te bloggen, kwam ik steeds meer in aanraking met beauty en fashion.

Ik wou hierover in ieder geval al een tijdje gaan bloggen op één platform. Maar kon geen geschikte (domein) naam vinden voor de website.. en ik vond het toch best wel moeilijk als jongen zijnde een blog te starten over onderwerpen als beauty en fashion. Toch ben ik van mening dat dit ook tof is voor de hedendaagse man.

Zoals ik al zei kwam ik steeds meer in aanraking met Fashion, en een paar weken geleden Juli 2013 kwam ik per toeval een groot deel van mijn Internet Marketing Business bestaat uit commerciële fashion websites op de website Ruelala.com. Dat klinkt lekker Rue la la.

Ook luisterde ik nog eens veel naar het geweldige nummer van Naughty Boy met La La La ft. Sam Smith. En zo is Falala.nl ontstaan.

Veel plezier op het fashion en beauty blog!

Groeten,

Coen Olde Bijvank

Twitter.com/coenoldebijvank
Facebook.com/coenoldebijvank
Linkedin.com/coenoldebijvank

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *