Primark Amsterdam openingstijden

Openingstijden Primark Amsterdam, de Ierse kleding winkel wil nu ook een Primark Amsterdam openen, dit zou in een deel van het winkelpand van C&A aan het Damrak moeten gebeuren met meer dan 20.000 m² shopping oppervlakte. Naast dat er in Amsterdam een Primark winkel komt zijn er natuurlijk ook al 4 andere Primark vestigingen in Nederland. Namelijk Primark.

Wel voorziet Primark dat er met de opening van de Primark Amsterdam een daling zal plaats vinden, voornamelijk de Primark Hoofddorp krijgt hier veel last van. Of dit nu zo heel erg is.. wij denken van niet. Omdat het super vaak druk is bij deze budgetketens. Dus een beetje spreiding kan geen kwaad.

De Primark winkels worden gezien als een belangrijke publieksmagneet, dat zegt het Haarlems Dagblad. Vergeet niet dat Ierse kledinggigant ongeveer twee jaar terug meldde dat ze plannen hebben om ongeveer 25 Nederlandse winkels te willen openen. Ze zijn in ieder geval hard op weg, naast dat de Primark een winkel opent in de hoofdstad van Nederland openen zij ook in de winter weer een winkel in Eindhoven.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *