Primark Eindhoven openingstijden

Primark Eindhoven openingstijden. Wanneer, dat is vraag waar veel shopaholics mee rondlopen. Er komt een Primark Eindhoven want al maanden hangen er op het pand aan de Hermanus Boexstraat spandoeken met teksten als “Primark komt binnenkort”, “Primark coming soon” en “Primark opening here”, om zo jou als shopliefhebber het hoofd op hol te brengen. Al maanden werd er op twitter en facebook hysterisch gereageerd als je de woorden Primark en Eindhoven liet vallen. Bekijk hier alle Primark vestigingen in Nederland.

Maar nu denken ze (bron: dichtbij) echt dat er een Primark in Eindhoven komt. Want via een pr-bureau hebben zij vernomen “dat ze in de winter 2013 opengaan in Eindhoven en dat de winkel maar liefst vier verdiepingen krijgt”. Nog even geduld dus, maar als het zover is dan laten we dat u uiteraard weten op fashionmobile.nl.

Uiteraard hebben de mensen van dichtbij ook de bouwvakkers gestalkt. De mensen die het pand van Primark aan het verbouwen en aan het herstellen zijn. Ze stellen regelmatig de vraag “wanneer is het klaar?” Elke keer luidt het antwoord: december. Dus daar houden we ons maar aan vast, echter denken wij dat de Primark Eindhoven misschien al wel in november zal opengaan in verband met de feestdagen. We wachten af..

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *