Primark Essen Duitsland

Primark Essen Duitsland is helemaal hot. De Primark in Essen heeft een mega groot aanbod aan kleding. De prijzen zijn altijd laag. Een rokje of een shirtje kost bij Primark echt geen €64,-. Hippe en trendy shirtjes vindt je al voor €4,50 of €6,-. Een heel groot aanbod accessoires aan kleding voor zowel mannen als vrouwen. Dus wil je echt een dag op koopjesjacht? Dan weet je zeker dat je bij de Primark Essen moet zijn!

De Primark Essen heeft een vloeroppervlakte van meer dan 14.000 vierkantemeter. Vergeet niet dat dit 3 keer zo groot is als de Primark in Almere! Het grote winkelpand in Essen heeft meer dan 5 etages. In het weekend is het super druk bij de Primark. Wil je echt relax shoppen? Ga er dan op een doordeweekse werkdag naartoe!

Wist je dat de Primark vestigingen veel geld besparen op verschillende punten. Door deze besparingen kunnen ze kwaliteit kleding voor een goede prijs aanbieden. Een punt waar ze heel veel geld op besparen is marketing. De Primark geeft geen geld uit aan dure tv commercials maar zij kiezen voor de succesvolle mond op mond reclame.

Adres Primark Essen Duitsland
Primark Essen
Kettwiger Straße 39
45127 Essen
Duitsland

Klik hier voor de openingstijden van Primark Essen.

De Primark Essen is goed bereikbaar met de auto en er is genoeg parkeergelegenheid voor iedereen. Ga dus lekker met vriendinnen of vrienden een dagje erop uit met de auto! Essen ligt in Duitsland en is vanaf Enschede (Twente, Overijssel) ongeveer 105 km rijden.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *