Primark kleding in online shop Asos

Online shop Asos - Primark webshopGoed nieuws voor alle Primark shoppers! De trendy en goedkope kleding van Primark kun je kopen in de online shop Asos. Primark kleding bestellen bij Asos is heel makkelijk en alle producten worden binnen 7 dagen gratis verstuurd en bij je thuis bezorgd. Dus geen lange rijen en wachttijden meer bij de Primark in Zaandam, Hoofddorp, Rotterdam of Almere, maar gewoon lekker van uit je luie bank of stoel Primark kleding shoppen. De Primark Collectie 2013 die nu in de online shop van Asos nog wat klein, maar deze wordt de komende tijd steeds uitgebreider.

Primark online shop en fysieke winkels

Primark online shop heeft meer dan 256 fysieke winkels in acht landen. De Primark winkels Nederland zijn aanwezig in Almere, Hoofddorp, Rotterdam en Zaandam. In de herfst wordt Primark Zoetermeer hier aan toegevoegd en eind 2013 wordt er een Primark winkel in Eindhoven geopend.

Primark wist in 2011 al een stap richting e-commerce te zetten, omdat het bedrijf toen al een tender uitschreven had voor een mediabureau dat de kledingwinkel zou moeten begeleiden bij het online verkopen van haar producten. Primark liet toen al snel weten dat er geen plannen waren voor online sales. Ondanks dat de interesse in e-commerce groot is, zegt Primark de focus te willen blijven leggen op de opening van nieuwe fysieke winkels in Nederland. Zo wil de retailer ook winkels gaan openen in Frankrijk met online shops in Marseille en Dijon.

Wij van online shop blog zijn in ieder geval erg tevreden met de online verkoop van Primark kleding in de Asos online shop.


Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Eén reactie op “Primark kleding in online shop Asos”

  1. dobry sklep avatar

    Wow, wonderful weblog format! How long have you been blogging for?

    you made running a blog look easy. The entire glance of your site is wonderful, let
    alone the content! You can see similar here najlepszy sklep

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *