Primark Omzet

Primark omzet stijgt naar 2.3 miljard. De grote kledingketen Primark heeft in het afgelopen jaar een gigantische omzet gemaakt van meer dan 2,3 miljard euro. Primark heeft het goed bekeken gezien het economische klimaat waar we nu in zitten. Mensen zijn veel zuiniger waar ze het geld aan uitgeven, maar de Primark is natuurlijk een voordelige keuze.

primark-rotterdam

Ook is Primark in Europa druk bezig met uit breiden van winkels dit is ook normaal gezien de groei in omzet en populariteit van de winkel. Hopelijk krijgen we meer dan 4 Primark winkels in Nederland zodat ons land een goede dekking krijgt en bij iedereen een

Primark winkel in de buurt ligt. In Belgiƫ heb je op het moment maar 1 Primark winkel namelijk in Luik, het zou natuurlijk leuk zijn als hier ook meer winkels komen.

In de afgelopen zes maanden zijn er ook meer dan 5 Primark winkels geopend in Spanje. Daar hebben ze dus ook absoluut geen last van crisis maar zorgen ze juist voor meer banen. Maar goed laten we hopen dat we dit jaar ook weer veel leuke collecties mogen zien in de Primar folder online.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *