PRIMARK ZOETERMEER

Primark Zoetermeer is de vijfde Primark vestiging in Nederland. Uit eerdere winkelopeningen is gebleken dat Primark als een mega fashion magneet werkt voor het jonge publiek. Dus ook voor Nederland. In 2012 is er al een hoop voorbereiding geweest en er zijn zelfs een aantal winkels verplaatst om ruimte te bieden voor Primark Zoetermeer. Het is in deze veel eisende modewereld is een must om aan de wensen van succesvolle retailers en de consumenten te kunnen blijven voldoen. De Primark Shop geniet een winkeloppervlakte van 3650 vierkante meter en is daarmee direct de op twee na grootste Primark vestiging van Nederland. Naar verwachting zal Primark Zoetermeer haar deuren openen voor publiek in de Herst/Winter van 2013.

PRIMARK ZOETERMEER OPENING

OPENING PRIMARK ZOETERMEER

In oktober opent de vestiging Primark Zoetermeer in het Stadshart van Zoetermeer met een winkeloppervlakte van maar liefst 3530m2. Het Stadshart van Zoetermeer is trots de entree van het Ierse fashionketen. Om de komst naar het Stadshart mogelijk te maken. De Primark zal zich vestigen in het overdekte gedeelte van het Stadshart, tegenover busstation Centrum West, hierdoor is het nieuwe Primark pareltje eenvoudig bereikbaar voor alle bezoekers.

Uit de weekkrant.nl: Shoppingcentremanager Monique van Geemert: ‘De komst van een internationaal bekende en populaire retailer Primark maakt het aanbod van Stadshart Zoetermeer nog aantrekkelijker en breder voor consumenten, ook uit de regio. Consumenten hebben binnenkort in Zoetermeer nog meer keuze uit producten in alle verschillende prijscategorieen.’

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *