Rimpels decollete tips

Hoe slaap jij? Op je buik, je rug of je zijde? Rimpels decollete tips als je slaapt op je zijde heb je veel kans dat je later last zult hebben van rimpels in je boezem. Natuurlijk zijn er hier oplossingen voor. Nu ja, eens de rimpels er zijn kunnen ze alleen maar verzacht worden, verdwijnen zullen ze nooit helemaal.

Je gaat ’s avonds lekker slapen en ’s ochtends wordt je wakker met vouwen en rimpels in je huid. Naarmate je ouder wordt, gaat je huid zijn elasticiteit verliezen. Je zult merken dat de rimpels ’s ochtends steeds langer blijven zitten tot ze op een gegeven moment helemaal niet meer weg gaan.

Chest-A-Peel
Je kunt bijvoorbeeld gebruik maken van Chest-A-Peel. Dit is een gelpad dat op de borst gekleefd wordt tijdens de nacht. De huid rond je boezem wordt tijdens het slapen beschermd. Je betaalt al gauw iets meer dan vijftig euro voor een Chest-A-Peel en je kan het een zestal weken gebruiken.

La Decollette
Dit bedrijf kwam met de antirimpel-bh op de markt. Je draagt hem tijdens het slapen en gebruikt er ook een vochtinbrengende crème bij. Dit alles garandeert een gladde huid. Volgens de makers merk je reeds na 1 nacht het verschil. Er zit hier een prijskaartje van ongeveer 40 euro aan vast.

Dit zijn natuurlijk gewoon hulpmiddelen, geen wondermiddelen. Ze proberen rimpelvorming te voorkomen indien je er nog geen last van hebt. Als je niet langer rimpelvrij bent, zorgen ze ervoor dat je rimpels niet dieper worden. Je rimpels als sneeuw voor de zon doen verdwijnen, zal echter niet gebeuren.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *