Shoppen in Outlet Roermond

Woon je in de buurt van Roermond? Dan heb je geluk als je tenminste van shoppen houd, want daar is het Designer Outlet Roermond gevestigd!

Mocht je geen idee hebben hoe dat er uit ziet? Geen probleem, ik heb hieronder een plattegrond van het Roermond Outlet Centre geplaatst.

Roermond Outlet Plattegrond

Als je op zoek bent naar top kledingmerken tegen een goede prijs dan is het Outlet Centre Roermond zeker een bezoekje waard. Outlet Nieuws brengt je graag op de hoogte van de laatste ins en outs!

Het Designer Roermond Outlet is een andere wereld dan je zou denken, een attractie op zich met een mooi resultaat voor wie aan shoppen verslaaft is. Het gezellige winkeldorp huisvest de bekendste fashion merken. Ruim honderd merkwinkels openen hun deuren waar je uren kunt winkelen in de collecties van het afgelopen seizoen.

De merken en de kwaliteit zijn onveranderd, het verschil zit hem in de prijs, wat zeker voor ons vrouwen niet onbelangrijk is.

Gemiddeld wordt de kleding van het vorige seizoen verkocht met een korting van dertig procent. Maar de kortingen lopen regelmatig op tot wel zeventig procent! En tijdens de Sales weken kan dit zelfs oplopen tot tachtig procent.

Designer Outlet Roermond heeft echt alles in huis om een ieder te verwennen. Ook een hapje en drankje is aan gedacht en de bekende aanbieders staan hiervoor je klaar.

De Designer Outlet Roermond is duidelijk in trek bij onze buren. Op de ruime parkeerplaats van het outletdorp zijn veel auto’s met buitenlandse nummerborden te vinden. Vooral Duitsers modefans weten het outletdorp in grote getalen te vinden. Deze aangename locatie is de plek met modieuze merkkleding voor weinig geld.

Outlet Roermond

Mijn persoonlijk mening is dat het zeker een bezoekje waard is zoals ik al eerder aangaf! Heb je hier geen tijd voor of is het te ver gelegen hou dan het outlet nieuws dan in de gaten, zij houden je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Ook belichten zij de leukste outlet winkels welke online zijn te vinden.

Wat vinden jullie van het Designer Outlet in Roermond? Ik ben namelijk reuze benieuwd naar jullie meningen.


Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *