Categorieën
Fashion

Uggs Outlet Nederland

Outlet UggsUggs Outlet Nederland winkels. De laarzen van UGG Australia zijn wereldberoemd door hun opvallende uiterlijk. Typerend zijn de warme voering en natuurlijke stoffen. De laarzen zijn van erg goede kwaliteit, omdat ze van schapenvacht gemaakt zijn.

Dit natuurlijke product van Uggs Outlet Nederland houdt je voeten warm tijdens winterse dagen en isoleert goed. Bovendien is het een erg zacht materiaal, waardoor de UGGs uiterst comfortabel zitten. Zo fijn als een wollen trui aan je bovenlichaam is, zo fijn zijn de UGG winterlaarzen aan je voeten. Het verhaal van het merk begon in de late jaren ‘60 in Byron Bay, Australië. Surfers droegen schapenvacht schoenen onder hun surf short, om hun voeten tussen de surf sessies door warm te houden.

Ontstaan Uggs Outlet Nederland

Brian Smith zag potentie en vertrok in 1978 naar Zuid Californië met een koffer vol schapenvacht laarzen en een flinke dosis hoop om de Uggs Outlet Nederland daar aan surfers te verkopen. Hier aangekomen richtte hij het merk UGG op. In het begin werd het alleen verkocht in surfwinkels, maar al snel volgden andere winkels en was de trend gezet. Het assortiment bestond oorspronkerlijk uit laarzen, slippers, gevoerde mocassins en sandalen.

Toen het merk populairder werd, breidde het haar collectie uit met onder anderen Uggs Outlet Nederland handschoenen, oorwarmers, sjaals en hoeden. Na al die jaren zijn de UGGs echte klassiekers geworden. Bijpassend bij de stijl die Brian Smith voor zich had, worden de UGGs vaak gedragen met een Nudie jeans, comfi trui en leuke accessoires. Heeft UGG Australia jouw hart al veroverd?

Bekijk hier alle Uggs Outlet Nederland

Bron: ShopAlike

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.