Video Kate Upton met Bouncende Boobies

Kate UptonKatherine Elizabeth Upton, beter bekend als Kate Upton is geboren in St. Joseph op 10 juni 1992 en is een Amerikaans topmodel. Ze werd beroemd door haar coverpagina in de Sports Illustrated Swimsuit Issue van 2011. Tijdens deze bekendmaking van de cover in wereldstad Las Vegas, werd Kate Upton uitgeroepen tot ‘Rookie of the Year’

Bekijk hieronder de super compilatie die een toffe gozer in elkaar heeft gedraaid. 10 uur lang kijken naar de bouncende boobies van Kate Upton, ja je leest het goed 10 uur lang! Dat wij van MannenBlog.nl helemaal fan zijn van deze lekkere blonde babe, mocht hopelijk al een tijdje duidelijk zijn. Wij zitten er helemaal klaar voor, jij ook?.

Toch een fantastische binnenkomer zo in het nieuwe jaar van 2013. Bier, borrelnoten en vrouwen! Ga er met je vrienden maar lekker klaar voor zitten en zet dat grote scherm maar aan en het genieten kan beginnen. Succes!

Video Compilatie Kate Upton

Biografie Kate Upton

Kate Upton is geboren in St. Joseph, Michigan city en is opgevoed in Florida. Ze heeft nog drie zussen. Haar sport is paardrijden en heeft ook nog op nationaal niveau gepresteerd om prijzen met haar paard Roanie Pony, hiermee heeft ze uiteindelijk ook nog eens 5 kampioenschappen mee gewonnen.


Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *