Categorieën
Vrouwen

Vrouwelijke visie op de echte OERMAN!

De echte oermanEen Oerman is een man die niet klakkeloos de trend van metroman naar baardman volgt, maar die bij zichzelf naar binnen is gegaan en vanuit daar bewuste keuzes maakt. Het is een mens die in verbinding staat met zichzelf. Iemand die balans heeft gevonden tussen het mannelijke en het vrouwelijke. Een man die zowel een rauwe jager, als een tedere verzorger kan zijn. Een man die een vrouw geil kan neuken (want ja dat willen we allemaal toch gewoon?), maar ook heel subtiel lief kan hebben. Een man die dus niet bang is voor zijn eigen seksuele driften en hier met wijsheid uitdrukking aan kan geven. Die prima zijn zachte, tedere kant en behoeftes kent, maar zijn mannelijkheid niet verliest door het strijken van de was als dagtaak te hebben..(fuck die vrouwenemancipatie!)

De echte OERMAND die durft!

Hij durft grote levensvragen te stellen en leeft volgens “all I know, is I know nothing” (Socrates). Hij realiseert zich dat hij, door niet te pretenderen alles te weten, ontvankelijk is en zal blijven groeien. Hij weet dat alles oneindig in beweging is en streeft ernaar zich vol van vertrouwen over te geven aan de stroom van het leven. Het is een man die zich ten diepste verbonden voelt met het cyclische leven en de natuur.

En het is ook een man die, eigenlijk als vanzelfsprekend, in contact staat met zijn gevoel. Niet heteroseksueel of “in touch met je feminien side”, maar gedragen, doorleefd en in balans. Een man die zijn eigen dieptes kent, zijn schaduw en zijn licht en die niet bang is om daar kwetsbaar in te zijn.

Hij is vertrouwd met zijn eigen lichaam en weet wat zijn lichaam nodig heeft. Hij kan via het lichaam contact maken met vrouwen, is niet terughoudend in fysieke intimiteit. Hij is zich bewust van zijn seksuele energie, van zijn bekken, van zijn fantasieën, zijn behoeftes en creëert hiervoor situaties die zijn verlangens dienen. Hij komt dus ook seksueel niets tekort.

Een OERMAN kan invoelen waar een vrouw (seksueel) behoefte naar heeft en stemt zijn gedrag hierop af. Hij is nieuwsgierig naar de vrouw en zoekt creatief naar wegen die -letterlijk- toegang geven tot haar diepste wezen. Hij ziet dit als een uitdaging en niet als een frustratie, omdat hij weet dat hij via haar meer van zichzelf zal ontmoeten.

Hij kent een balans tussen de oerinstincten van het jagen, voortplanten en overleven (door het zaad op zoveel mogelijk plekken te dumpen) en het oerverlangen naar verbinden vanuit het hart. Het verlangen om te openen en zacht te worden en de liefde te bedrijven, om een gevoeligheid te ontwikkelen voor sensualiteit, voor zoete aanraking als poëzie, om moeiteloos te zijn als Don Juan: “the world’s greatest lover”.

Hij (h)erkent de sensualiteit van de natuur in alles dat het leven omvat. Hij blijft spelen in het spel van verleiding en durft daarin allerlei rollen aan te nemen om zo steeds nieuwe stukjes van zichzelf te (her)ont-dekken. Om zo steeds meer te durven leven. Deze sensualiteit weet hij toe te passen in alle aspecten van het leven. Hij weet deze kracht van verleiding bewust en respectvol te gebruiken in zijn relaties, in zijn werk; in zijn leven.

Bovenal is het een man die dit alles, het leven in al haar facetten, niet ervaart als ‘hard werken’, maar juist als een vanzelfsprekend zijn. Want Oerman dat ben je aan de binnenkant. Een Oerman hoeft niets meer te bewijzen. Is helemaal oke met alles precies zoals het is. Positief onafhankelijk van de buitenwereld. En dan hoeft er niets meer, alleen maar genieten van het leven en van de liefde.

En dan ontdek je dat de ochtenden zijn uitgevonden om te vrijen met je geliefde (net als de middagen, avonden en nachten trouwens). Dat elke dag fluitend naar je werk gaan geen utopie is. Dat het paradijs wel degelijk bestaat en dichterbij is dan je ooit kon denken. En dat het omwille van de liefde is, dat vele mannen je voor gingen. Op weg naar huis, de OERMAND!

Categorieën
Vrouwen

Jennifer Vaughn Biografie + Interview

Model Jennifer Vaughn, een blonde schoonheid uit Texas. De 29-jarige charmante schone is ook Playboy model. Ze Houdt van Pink Floyd en The Beatles. Je brengt haar in de stemming voor een uitgebreide massage. Maar voor wat nog meer? Lees hieronder het interview met Jennifer Vaughn.

Jennifer Vaughn Playboy

Interview met Jennifer Vaughn

Koken? ‘Ik ben dol op koken! Ik hou van koken Italiaans en verschillende Amerikaanse gerechten. Mijn favoriete maaltijd is een heerlijke ribeye steak en een gepofte aardappel. Ik ben ook echt in snoepjes. Ik hou van het bakken van koekjes en gebak. ‘

Auto? ‘Ik ben geen expert op enige wijze, maar ik kan zeker waarderen een mooie auto. Mijn favoriete auto heeft om Pagani Zonda Cinque Roadster zijn. ‘

Versieren? ‘Bij het ​​naderen van een vrouw in een club gewoon jezelf en gebruik geen cheesy pick-up lines. Vrouwen kunnen niet tegen dat soort dingen. De sleutel tot succes is gewoon echt. ‘

Mannen? ‘Ik vind mannen met intelligentie en een goed gevoel voor humor zeer aantrekkelijk en die twee dingen zijn kwaliteiten die ik zou willen in mijn ideale man. Wat betreft uiterlijk, is mijn all time favoriete hottie uit celebs moet wel Brad Pitt.

Jennifer Vaughn

Nederland? ‘Hollands absoluut schitterend. De geschiedenis is er niets wat je zou vinden in de staten. Ik werd weggeblazen door de schoonheid in uw land. Ik ging naar Amsterdam twee jaar geleden en er echt van genoten. Ik hoop dat ik het terug in de nabije toekomst. ‘

Dromen? ‘Mijn dromen draaien in het leven rond mijn modelleren aspiraties. Ik streef ernaar om kont te schoppen en mijn naam te krijgen die er zo veel mogelijk. Wat de toekomst betreft, ik ben van plan om te verblijven in hetzelfde veld, maar als fotograaf in plaats van een model. Ik heb onlangs pakte fotografie en mijn doel is om te worden gepubliceerd in grote bedrijven als het uwe en nog veel meer. ‘

Categorieën
Vrouwen

Video Kate Upton met Bouncende Boobies

Kate UptonKatherine Elizabeth Upton, beter bekend als Kate Upton is geboren in St. Joseph op 10 juni 1992 en is een Amerikaans topmodel. Ze werd beroemd door haar coverpagina in de Sports Illustrated Swimsuit Issue van 2011. Tijdens deze bekendmaking van de cover in wereldstad Las Vegas, werd Kate Upton uitgeroepen tot ‘Rookie of the Year’

Bekijk hieronder de super compilatie die een toffe gozer in elkaar heeft gedraaid. 10 uur lang kijken naar de bouncende boobies van Kate Upton, ja je leest het goed 10 uur lang! Dat wij van MannenBlog.nl helemaal fan zijn van deze lekkere blonde babe, mocht hopelijk al een tijdje duidelijk zijn. Wij zitten er helemaal klaar voor, jij ook?.

Toch een fantastische binnenkomer zo in het nieuwe jaar van 2013. Bier, borrelnoten en vrouwen! Ga er met je vrienden maar lekker klaar voor zitten en zet dat grote scherm maar aan en het genieten kan beginnen. Succes!

Video Compilatie Kate Upton

Biografie Kate Upton

Kate Upton is geboren in St. Joseph, Michigan city en is opgevoed in Florida. Ze heeft nog drie zussen. Haar sport is paardrijden en heeft ook nog op nationaal niveau gepresteerd om prijzen met haar paard Roanie Pony, hiermee heeft ze uiteindelijk ook nog eens 5 kampioenschappen mee gewonnen.